Ben aksamustu ckys den dustum o siteye girince bilgi yok artik muhtemelen mudurluk yapiyor
@Bahadırdr sonucu haber verirsiniz.
Biz bugün SGK'yı aradık. Bakanlıktan gelen bir evrak yok dediler. Çkys sisteminden kim düşürüyor onu da bilseydik. Müdürlük mü bakanlık mı ona göre az çok belli olurdu.
Ben aksamustu ckys den dustum o siteye girince bilgi yok artik muhtemelen mudurluk yapiyor
Bati cephesinde degisen bisey yok
Siz 16 ben 23 unde ayrildim hala sgk ya gitmedi
Miktar yaziyor mu ?
@Bahadırdr emekli sandığını aradık, emekli aylığı bağlandı uzmana gönderildi dediler. 4c emeklilik işlemlerinde detay butonuna tıklayınca gördüm. Toplamda 6 kayıt olmuş orada giriş ve çıkış olarak. Dys'de birşey görünmüyor. Emekli aylık bilgisinde emeklilik aylığı bulunamadı diyor. Son durum bu. Miktarı bilmiyorum.
Emekli sandigi dediginiz kamu personeli emeklilik daire baskanligi di mi?
Ben bizim bakanligi aradim gene bugun yarin yazariz diyolar
@Bahadırdr evet SGK'yı aradık.
Bende de maaş baglandı uzmana gönderildi diyo
@Aytektek sizin de bugün mü oldu yoksa daha önce mi düşmüştü kayıt? Ona göre değişiklik olursa yine paylaşalım buradan. Belki yakın zamanda olur.
Yeniden calismayi dusunen var mi aranizda kendi isini kurmak isteyen mesela?
Ben bakmadım rahatsızım ne zaman düştü biliyom 3eylul yazıyı bide arşive kaldırıldı falan diyo
Şu an çok erken çalışmak için belki sonra iyileşebilirse biraz düşünür. İş yapacak durumda değil ki yakın görüş hiç yok. Yazı falan okuyamıyor, telefonda kimin aradığını bile görmüyor, herşeyi ben okuyorum evrakları falan takip ediyorum.
Benim hala e devlette hareket yok.Bu arada ikramiyeyi alamiyacakmisim resmen sarsildim 13 yil cope gitti
@Bahadırdr neden ikramiye alamıyormuşsunuz? Hizmetler parça parça diye mi yoksa sene az diye mi? Ben bu konuları pek bilmiyorum.
Ben de dun aksama kadar alirim diye hayal kurarken bi bakiim dedim internetten nasil oluyo diye vay anasini seyirciler!1475 sayili kanuna gore memurluktan ayrilmamissan anca havayi alirsin diye aciklamayi okuyunca resmen coktum.
15 yil 4bin kusur prim lazimmis istifadan once
Devlet baba benden gidiyosan anca gidersin diyo
Anayasa mahkemesi danistay falan hicbiri cozum diilmis
😭😭😭😭😭