TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    mardin2147 Avatarı

Son Giriş
    30.10-2018
    Saat
    15:20
    Yaşadığı Yer
    Mardin
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    10

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    merhabalar size bir sorum olacaktı. vergi indirimi alıp akabinde emekli olabilmek için raporumuzun süresiz olma zorunluluğu var mı? Rapor da kronik yazıyor ama süre 2 yıl denmiş. Bende ki rahatsızlık git gide ilerleyen bir hastalık olduğu için süresiz veremiyorlarmış. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    08:34
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @mardin2147

hayır, süreli de olsa emekli olunabilir. Olsa olsa, eğer sgk kontrol isterse, kontrol zamanı gelmeden 4-5 ay önce kuruma gidip kontrolleri yaptırmak ve raporu güncellemek gerekir o kadar.

Üye
    mardin2147 Avatarı

Son Giriş
    30.10-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Mardin
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    10

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @OturanBoğa

Teşekkür ederim.

Üye
    Dagci96 Avatarı

Son Giriş
    12.12-2020
    Saat
    01:56
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    51

Merhaba maliye den gelen vergi indiriminiz sürekli mi?

Üye
    mardin2147 Avatarı

Son Giriş
    30.10-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Mardin
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    10

@Dagci96

merhaba, henüz baş vuru yapmadım. dilekçemi yazdım ama başvuru yapıp yapmamakta kararsızım. malumunuz emeklilik şartları çok rezil durumda. yapsam mı ile yapmasam mı arasında kararsızım

Üye
    Dagci96 Avatarı

Son Giriş
    12.12-2020
    Saat
    01:56
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    51

@mardin2147 merhaba

ben de kararsızınım bu konuda sizi kesin olarak etkilemek istemem.Çünkü burda her bir bireyin engel durumu birbirinden farklı. Bir kişiye bakarak durumu kestirmek kolay değil. Geçmiş yorumlardan da anladığım kadarı ile bir takım sorunlar olması olasılık dahilinde. Burda karar vermek size düşüyor. Engel durumunu kontrol muayenesinde düşme ihtimali yok ise emekli olun çekinmeyin.Fakat sorun olur diyorsanız mevcut bir işte çalışılarak emekli olun en kötü ihtimal emekli maaşınız kesilse dahi çalışıp gelir elde etmeye devam edersiniz.

Üye
    mardin2147 Avatarı

Son Giriş
    30.10-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Mardin
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    10

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @Dagci96

engel durumumun değişebileceğine ihtimal vermiyorum. Lakin bende ki rahatsızlık gittikçe artan bir hastalık. İgA Nefropatisi, bu rahatsızlığın tedavisi yok ve her geçen gün böbreklerin geri kalanını çürütüyor. Şuan Kronik Böbrek Yetmezliği başlamış durumda. Benim emekli olmak istememem de ki sebep Allah kısmet ederse ileride memurluk düşündüğüm için. Duruma çok hakim olmadığım için ileride karşıma nasıl bir sorun çıkar onu bilmiyorum ayrıca emeklilik maaşları çok rezil durumda. Bilgi alabileceğim ve beni bu konuda aydınlatacak kimse olmadığı için öyle beklemedeyim.

Ayrıca bu hastalık tüm hayatımı etkiler oldu. Sürekli yüksek tansiyon, halsizlik, çöken bağışıklık sistemi, besinlerin çoğunun yasaklı oluşu, türlü türlü hastalıkları beraberinde getiriyor. hayata uyum süreci yerle yeksan olmak üzere.