aynı durum bende de var.ziraatten alacağım .maaşımı aldıgım garantıye tasıyacagım.
Başka bankadan promosyon almak için banka değişikliği turkiye.gov.tr den yapılamıyor; maaşınız blokelidir diyor, sadece şube değişikliği yapabilirsiniz diyor. Blokeyi kaldırmak için müşteri hizmetlerini aradım, hesabınızda bloke falan yok diyor; şubeye gidin diyor; kurtulmak için bile uğraştırıyorlar...
aynı durum bende de var.ziraatten alacağım .maaşımı aldıgım garantıye tasıyacagım.
Şuan en yüksek garanti veriyor bence mantıklı @ugir
@PANEL76
Şuan en yüksek taban olarak kaç tl veriyorlar acaba? Teşekkürler arkadaşlar.
@PANEL76
Şu an en yüksek 1.250 ile TEB bankası veriyor. 2 adet talimat istiyor bildiğim kadarıyla. Garanti 1.200 veriyor ama korkutuyor beni garanti, verdiğini almadan bırakmaz genelde.
bankaya imza vermedikten sonra onaylanmamış olurmu acaba ıptal ıcın bankaya mı gıtmelıyız.
@ugir
ben ziraatten alıyorum bugün mesaj geldi imza atın vereyim parayı şuan istediğin bankaya gidebilirsin imza atmadıktan sonra hesaba para yatmaz eskisi günü dolduğu için otamatik olarak iptal olur
e devletten degısıklık yapamıyorum bolokelı halen.gıdıp garantıye kımlık ıle ıslem yapacagım
bugün benimde yatmamıştı ,internet bankacılığından veya bankamatiklerden onay vermek gerekiyormuş bankanızdan almaya devam edeceğim ebabında ondan sonra paranızı çekebilirsiniz diye mesaj geliyormuş...
Peki arkadaşlar ben başka soru sorayım. Malum promosyon miktarı arttı. Örneğin Benim aylığım Ekim 2019 da bağlandı ve o zaman Zi̇raat Bankasından üç sene karşılığı 400 TL promosyon aldım. Şimdi ben başka bankaya maaş taşısam eski promosyonun büyük kısmını geri ödeyip örneğin en 750 TL promosyon alabilirim. Yanı her halükarda karlıyım. Peki maaş aldığım bankaya gitsem yeni bir üç yıllık anlaşma yapsam eski aldığım promosyon ile yeni yükselen promosyon farkını alabilir miyim?
Ben de Aralikta aldim daha 3 ay oldu banka degistirebiliyor muyum?
@Bahadırdr
Şube değiştirebilir.
Başka bankaya değiştirmek istiyorsan sözleşme iptal ederek aldığın promosyon ücreti faiziyle geri vereceksin. Sonra banka değiştirebilirsin.
Arkadaşlar merhaba,
1,5 sene önce emekli oldum, maaşımı iş bankasına taşıdım ve 375 TL promosyon aldım, Şimdi yeniden almalı mıyım? kimi 3 senede bir alınıyor diyor kimi şimdi alman lazım diyor, konu hakkında bilgisi olan var mı?
@yesilsy..aynı banka ise promosyon aldıktan sonra 3 yıl alamassın diye biliyorum...hocam bence aldığın miktarı iade et ve en yüksek veren bankaya geç...senden fazla isterseler faizi ile hadi faizi ile 450 olsun geçeceğin bankadan bin tl bile alabilirsin aradaki 600 tl de karın olur senin.
Bülent bey merhaba,
Yorum için teşekkür ederim. Açıkçası banka değiştirmek istemiyorum, 12 yıldır iş bankası ile çalışıyorum, herşeyim bu bankada ama dediklerini de araştıracağım.
@deathless