Merhaba arkadaşlar benim e devlette 4a aylık bilgisi görünmüyor sistemde yaşanan aksaklıklar sebebi ile isleminiz tamamlanamadı diyor bi baska arkadaşın açıyor bnde böyle diyor sizde durumu böle olan var mı? şimdi den teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar benim e devlette 4a aylık bilgisi görünmüyor sistemde yaşanan aksaklıklar sebebi ile isleminiz tamamlanamadı diyor bi baska arkadaşın açıyor bnde böyle diyor sizde durumu böle olan var mı? şimdi den teşekkür ederim
Daha sonra deneyin düzelecektlr
Sizde de öyle mi peki 4a emekli aylık bilgisi bölümü sizdede öyle mi diyo teknik aksaklık nedeni ile isleminiz tamamlanamadi diye cumadan beri böle bnm
Teşekkürler bu arada kuru bey
4a emekli aylık bilgisini komsum girebiliyor bnde aksaklık nedeni ile isleminiz tamamlanmadi diyor nasıl bu iş anlayamadm arkadaslar sizlerde de böle mi diye merak ettim
Arkadaslar sanırım kimse yok burda yada sizin 4a emekli aylık bilgisi görünüyor o yüzden mi yazmiyorsunuz birbirimize yardımcı olalm arkadaslar böle bi sitedeyiz madem
Bende 4a gozukuyor. (normal emekliyim)
T.C. Kimlik No : 3*********8
Tahsis No :
Sicil No :
Aylık v e Ek Ödeme Toplam Tutarı : 5.500,00 TL
Birikmiş Tutarı : 9.899,92 TL
ARKADAŞLAR SİSTEME BÖYLE BİR EVRAK DÜŞMÜŞ İLK KARAR DİYE. 25.03.2023 TARİHİNDE MAAŞINIZI ALABİLİRSİNİZ DİYOR. BEN 14 ŞUBATTA 4399,92 TL ÇEKTİM. MAAŞI 25.03.2023 TARİHİNDE Mİ ÖDENECEK.BİRİKMİŞ TUTAR HARİCİ ŞUBAT AYINDA BAŞKA BİR ŞEY ÖDENECEKMİ ACABA ?
@gaziz8035
Hayırlı olsun her ayın 25i maaş gününüz ve birikmiş ödemeyi almışsınız mart 25 itibarıyla maaş almaya başlayacaksınız
Ekstra bir ödeme olmayacak
Saygılar..
@Gamze34
Siz daha önce forumda bulunan Sibel hanım olabilirmisiniz ?
Merhaba arkadaşlar 30.01 .2023 de emeklilik dilekçesini verdim yaklaşık bir hafta sonra e devlete emekli bilgileri düştü fakat günlük ek ödeme ve maaş bilgileri gözükmüyor gelen evrakta 19 Mart'ta emekli maaşını ve birikimis paramı cekebilecegim yazıyor günlük ödemeyi çektim ama Şubat'ta maaş almadım Mart'ta tek maaş mi iki maas ödemesi mi alacağım ek odeme kısmı neden boş acaba birde evrak takibinde ilk karar yazıyor sonra bir karar dahamı oluyor şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
@Alyabatu
Hayırlı olsun şubat ve mart maaşını alacaksın mart ayına sarkabilir büyük olasılık
Saygılar
Çok teşekkür ederim
@Alyabatu
04.01.2023 tarihinde başvurdum . Hala ne dys de nede E devlette bir kıpırtı var(( Şanslısın iyi bir memura denk gelmişsin.