Yüzde 40 zamla senin maaş 5 bin tl olur
Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah Dostum
Benim maaşta 4 bin tl olur yüzde 40 zamla gerçekten yazık bir asgarî ücret bile değil açlık sınırının altında yaşamaya ölmemeye devam![]()
Yüzde 40 zamla senin maaş 5 bin tl olur
Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah Dostum
Benim maaşta 4 bin tl olur yüzde 40 zamla gerçekten yazık bir asgarî ücret bile değil açlık sınırının altında yaşamaya ölmemeye devam![]()
@ercan 34
Padisahim cok yaşa 🤣amin aclik siniri 6328 dusun artik gelitor gelmekte olan az sabir allahin izniyle
Slm arkadaslar emekli ikramiyesi nezaman yatar bide biz yeni oldugumuz icin gunluk odeme adin da mi yatar saygilar
@devrimci
Kardeşim 26 maaş günüm olduğu için ben ayın 6 da alacağım
Maaş günü 17 18 19 20 21 olanlar 5
22 23 24 25 26 olanlar ayın 6 da alacaklar
Saygılar
@ercan 34
Eyvalkah kardesim bnmki de ayin 26 maas gunu 6 ozaman tesekurker
Merhaba benimde aylık yeni bağlandı temmuz 1 başlangıç tarihi ilk maaşı almadım daha 20 sinde alicam bayram ikramiyesi yatarmi önceden, günlük ödeme olarak mı yatar nasıl alırım.
@Samet Çelik
Hayırlı olsun yarın ayın 5 de günlük ödeme adı altında e devleti kontrol ediniz
Peki birikmiş ödemeyi de alabilirim miyim 20 sinden önce o da ordami gözükür günlük ödemede teşekkürler
@Samet Çelik
hesaplamalar 8 temmuza yetişirse birikmiş ödemeyi ve bayram ikramiyesini alırsınız şu birkaç gün içinde
@devrimci
Aylık başlangıç bu ayın birimi yani temmuz 1
Yarın haber verir misiniz yatarsa benimde başlangıç temmuz 1 gözüküyor acaba yarın yatarmi hesap numarası yok ya
@Samet Çelik
Slm benim maas baglan ma haziran 1 ama sen e devletten takip et gunluk odemeleri alacagin tutar orda yazar devamli bak o raya
@De-Kont Bayram ikramiyelerinden haber varmı kardeş ?
@Tanfer ödemeler başladı kardeşim maaş ödeme günü 17, 18, 19, 20, 21 olanlara 5 Temmuz 22, 23, 24, 25, 26 olanlara 6 Temmuz ödenmeye başlandı..