@devrimci
Rica ederim kardeşim hakkında hayırlısı inşallah
@ercan 34
Ercan kardesim sabah sgk gittim sordum memura sizin dediginiz gibi ayın 31 yetişmeye bilir 30 itabariyle ver dedi bnde p.tesi verecem dilekceyi cok tskrler sizlere sagolun saygilarla
@devrimci
Rica ederim kardeşim hakkında hayırlısı inşallah
Slm arkadaslar bugün iti bariyle maas baglanmasi için dilekcemi verdim hayirlisi artik
@devrimci
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim
sağlıkla yemek nasip olsun...
saygılar..
Amin kardesim allah razi olsun her mesajim da hic cekinmeden cevap verdin allah senden razi olsun guzel insan
@devrimci Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Allah güle güle yemeni nasip etsin inşallah.
@deasn12
Amin kardesim allah razi olsun Guzel dileklerin icin cok tesekur ederim
Arkadaşlar ayin 30 da verdim evraklari 1 de baslar dediler ama her hangi bir gel8sme yok evrak beklemede diyor
@devrimci merhaba kardeşim az sabır göster yeterşaka bir yana sgk da emeklilik işlemleri işleyiş ve işleme alınma ilden ile değişiyor buna emin olabilirsin. Ha şu gerçeğide saklayamam birazda şans işi de oluyor. Neden dersen ben dilekçeyi 28.01.2022 saat 16:00 da veriyorum aradan 2 saat geçiyor ve saat 18:00 da e-devlet üzerinde emeklilik işlemleri gözükmeye başlamıştı..
Rabbim herkese nasip eder inşallah..
Konu deasn12 tarafından değiştirilmiştir (01.06-2022 Saat 16:05 ).
@deasn12
Vallahi senin adina sevindim gercekten sansliymisin kardesim simdi bu beklediğimiz maas mi hesaplaniyor bizim saygılar
@devrimci Allah razı olsun kardeşim. Maaş hesaplama evrak kayıt gidiş geliş imza onay neler neler.. Sgk emeklilik servisindeki başvuru işleyiş biraz iş yoğunlu ile alakalı olur genelde.. İş yoğunlu az ise eğer en fazla 10 günde onay veriliyor..
@deasn12
Cok tesekur ederim vermis oldugun bilgiler kardesim birde ise baskamak istiyorum ama tahsis no olmadigi icin basliyamiyirum nasil olacak simdi
@devrimci
merhaba kardeşim. E-devleti kontrol ettinmi ? E-devlet üzerinde çalışma hayatıma giriş yaparak herşeyi görebilirsin.
Ödeme günü:25
Ödeme dönemi 202205
Net aylık tutar 200.29 tl
Ek ödeme 111.25 tl
Birikmiş ödeme 89.04 tl
15 Mayıs'ta yaş doldu 16 Mayıs'ta dilekçeyi verdik şimdi e devlette böyle yazıyor emekli maaşı ne kadar oluyor iyice kafam karıştı önceki yorumlara da baktım ama anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
@jeomessage Merhaba
Ek ödeme tutarı (günlük ödeme) 111.25 TL x 26 gün = 2892,50 TL net emekli aylık maaşınız. Ayrıca e-devlet sisteminde emekli aylık bilgileriniz her ayın 12 ile 16 arası güncellenmektedir. 16 Haziran gibi tekrar kontrol edin net aylık maaşınızı görebilirsiniz.