Slm arkadaslar bugün sgk gittim emekli olur yazisi için 16 mayista vermistim dilekce incelemede diyorlar bu neyin incelemesiymis arkadas hayirlisi
Slm arkadaslar bugün sgk gittim emekli olur yazisi için 16 mayista vermistim dilekce incelemede diyorlar bu neyin incelemesiymis arkadas hayirlisi
Slm arkadaslar cok sukur 8 inci gunumde emekli olabilir yazısı geldi
@devrimci
Hadi hayırlısı kardeşim
İlk defa Emekli olur yazısı bekleyen gördüm 😃
Güneşli günler görmen dileğiyle
Saygılar..
Allah razi olsun ercan kardesim ee burasi ankara ne olacagi belirsiz ama o ozledigimiz jasret kaldigimiz gunesli günler gelecek inşallah ✌✌
@devrimci Gözün aydın kardeşim. Rabbim güle güle yemeyi nasip etsin.
@deasn12
sen emekli olmadın mı)
deasn 12 amin kardesim allah razi olsun hep beraber
@turan1977 1 Şubatta emekli oldum ben kardeşim
Slm arkadaslar bn 31 mayista iş cik8si kagidini sgk verecem hemen işime geri donermiyim bilgisi olan varsa cevapliya bilirmi saygilarla
@devrimci ayın son gününe dilekçe ve çıkış vermek biraz riskli bence.
Yine sen bilirsin ama 25 ile 28 arasında dilekçeni verirsen haziran emekli maaşına yetişir ve hak edersin.. Ama bazen geç sürdüğüde oluyor. İlden ile değişiyor tabi bu sistem yoğunluğu. Örnek olarak @ercan 34 arkadaşımız mart ayında dilekçe verdi Haziran ayında emeklilik onaylandı.
@deasn12
Bana dedilerki ayin sonuna vet 1 itibariyle başlar maasin dediler simdi ise tereddüde kaldim cvp icin tesekurler kardesim
@devrimci
Kardeşim ayın 30 da ver ne olur ne olmaz ben 14 Martta dilekçe verdim geldim şirkete aynı gün çalıştım ve 15 Martta şirket Emekli çalışan olarak girişimi yaptı demek istediğim son güne bırakma
@deasn12
promosyonu alınca leblebi gönderecektin sözde
emeklilik başvurusunu yapıldığı ayı takiben sonraki aybaşından itibaren emekli maaşı birikmeye başlar