Sayın @De-Kont Bey abim sürekli iş göremezlik geliri aylığı alıyorum. Emekli olunca 1731tl + almış olduğum 620 tlnin de yüzde 50 sini mi ekliyeyim.
Sayın @De-Kont Bey abim sürekli iş göremezlik geliri aylığı alıyorum. Emekli olunca 1731tl + almış olduğum 620 tlnin de yüzde 50 sini mi ekliyeyim.
@Ebuhümeyra
o konuda net bilgim yok yanıltmayayım,bilgisi olan arkadaşlar cevap verecektir
@Ebuhümeyra @De-Kont
Merhaba,SGK kurumu sizin durumunuzda olan arkadaşlarımıza emekli aylığı bağlarken yüksek olanın emekli maaşınının tamamı ,az olanın emekli maaşının yarısı şeklinde bir kural uygulamaktadır.
Beyanınızda emekli maaşınız yüksek olan gelir olduğu ve iş görmezlik geliriniz düşük olan gelir olarak anlaşılacağı üzere söylediğiniz gibi bir sonuç gerçekleşecektir.
Saygılar.
@BilgiHazinedir ve @De-Kont sayfadaki yardimseverliğiniz için ikinize çok teşekkür ederim saygılar sunarım
@Ebuhümeyra
Kendi adıma ben size çok teşekkür ederim.
Sizin nazarınızda arkadaşımız @De-Kont 'a tüm arkadaşlarımıza verdiği destek ve hoşgörüden ötürü saygılarımı sunarım.
Saygılar.
@Bilgi Hazinedir
Estağfurullah değerli arkadaşım,senin yılmadan verdiğin cevapların yanında benim katkım nacizane.
@De-Kont
EyvAllah .
Söylediklerin güzel kalbinin güzel görmesinin sonucudur.
Allah herkesten razı olsun İnşAllah.
Saygılar.
Merhabalar
Bugün e-devlete düştü... Ödeme günü yok listede.. Ve "ek ödeme tutarı" henüz yansımamış. Bu normal bir durum mu yoksa problem olduğuna işaret mi ? Teşekkürler
2xxxx69209 Tahsis No için 4A Emekli Aylık Bilgileriniz :
Aylık Başlangıç Tarihi 01.10.2021
Dönem EKİM/2021
Durum Kodu -
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 60.00
2000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 32.78
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün 10
2000 – 2008/10 arası Gün 98
2008/10 sonrası Gün 4048
Toplam Gün 4156
Göstergesi 9475
Hisse Oranı 1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör Özel
Banka -
Banka Şube -
Aylık Tutarı -
Birikmiş Aylık Tutarı 0
Ek Ödeme Tutarı -
Kesinti Tutarı -
5510 Ek 19 Miktarı -
Arkadaşlar emekli ödeme bilgisi görünüyor mu sizin
De kont bey bende araniza yeni katildim benim maasimida exenden hesaplarmisiniz rica etsem
selam @De-Kont bu excel emekli maaşı hata veriyor nasıl hesaplayacağım yardımcı olur musun rica etsem..
@ercan 34
ne hatası veriyor ?
@Ebuhümeyra
Merhaba bende sürekli iş göremezlik geliri için başvuru yapmak istiyorum geçirdiğiniz rahatsızlık ve süreci anlatirmisiniz