@muhaberat80
Maaşınız 1781,25 ek ödemeniz 71,25 toplam 1852,50 olur
Üç beş gün sonra değişime açılır
@muhaberat80
Maaşınız 1781,25 ek ödemeniz 71,25 toplam 1852,50 olur
Üç beş gün sonra değişime açılır
Benim maaşım " yaşlılık aylığı " diye yazıyor e devlette, emeklilik aylık ödeme kısmında.
Acaba bir yanlışlık mı var ?
@P_A_L_A
Doğru yazıyor. Alınan aylık "yaşlılık aylığıdır"
Emeklilik promosyonu formu dolduran ( herhangi bir bankaya ) ilk maaşını almadan farklı bir banka ile anlaşma yapabilir mi ?
Konu 243100 tarafından değiştirilmiştir (08.04-2021 Saat 22:26 ).
Selamun aleyküm Arkadaşlar bunu bana tam olarak açıklayabilirmisiniz ?
22 nisanda tam olarak elime ne geçecek ?
Ve bu iki resimdeki e devlet girişleri nedir ?
https://resimyukle.link/i/aXsfx
https://resimyukle.link/i/aXMYm
@maxsesyusuf
2152 tl toplam eline geçecek.aylık maaaşın 1500 e yuvarlanmış.
Bu bayram maaş ikramiyesi bizlere yansıtacakmı ?
Ayrıca bizler her ne kadar yaşlılık aylığı olsada 4a değilmiyiz ? SSK lı degilmiyiz.
Açıklamada SSK Bağkur alabilir diyor
Ama araştırmalarda bakıyorum alınamaz diyor.
Neden bize ayrımcılık yapılıyor.
Merhaba
Ben 29 martta emekli dilekçesi verdim. E devlette emekli ödeme bilgileri mevcut rakam yazmıyor. Ödeme günü 21 şeklinde şimdi sgk dan mesaj geldi birikmiş aylık tutariniz 1000tl talebiniz doğrultusunda ptt ye gönderilmiş diye ben kaç günlük birikmiş alıyorum anlamadım
@DenizTurgut16
seninle aynı ilerliyoruz. benimkide 17'si. bana gecen hafta mesaj geldi. birikmis tutarınızı alabilirsiniz diye. bendede hala odeme miktarı gorünmüyor. maas gunune birkaç gun kala belli oluyormus. ben 17'sinde sende 21'inde alacaksın bir maas daha
@Endereren
merhaba bende sizile aynı gün başvuru tarihinde bulundum fakat bana herhangi bir sms gelmedi.. en son beni geçen gün sgk dan aradılar ankaradan alınan vergi yazımı istediler onu maille attım ve ulaştığına dair maille döndüler. ama başka da bir bilgi yok bende dys den takip ediyorum.. ?
@mdursun
DYS doğru bilgi vermiyor. bendede hala evrak beklemede yazıyor ama emekli bilgilerine girince odeme gunum vss hepsi yazıyor. Sadece alacağm tutar belli değil hala.
@Endereren
4A Emekli Aylık bilginiz bulunmuyor. bende edevlet ten buraya giriyorum ama bu şekil yazıyor bendede..
@mdursun
tamam. demekki henuz tahsis talebiniz onaylanmamıs. tahsis talebiniz onaylanınca bi takım bilgiler çıkacak.