Merhaba, 21 Ekim tarihinde emeklilik için başvuru yaptım.Dys ekranında evrak dosyaya kaldırıldı yazıyor. Ne zaman belli olur tahminen
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Bklediğimden biraz yüksek geldi. SGK SSK 4A Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SGK SSK 2016 4A Emekli Aylığı Hesabı sitesinden hesaplama yapınca toplamta 1557 birşey çıkıyordu ek ödeme ile birlikte . 1604 lira iyi oldu. En azından beklediğimin altına düşmedi.
Merhaba, 21 Ekim tarihinde emeklilik için başvuru yaptım.Dys ekranında evrak dosyaya kaldırıldı yazıyor. Ne zaman belli olur tahminen
@elaarikan48
E devlette sgk emeklilik uygulamaları içinde emekli aylık bilgisi, emekli ödeme bilgisi ekranlarından, ödeme günü, ek ödeme ve maaş bilgileri gibi bilgiler oluşmaya başlar buradan takip edin. Eğer hizmet birleştirme vb işlemler yoksa birkaç gün içinde bilgiler oluşmaya başlar.
Hizmet birleştirme işlemi yok hepsi sgk.bakıyorum çoğu arkadaşın sisteme yansımış benim daha yansımadı
Selamlar kismetse 2021 Şubat ayı içinde emekliliği hak ediyorum şuan sgk maas hesaplama mödülün de ek ödeme 64.24 çıkıyor buna göre bugün emekli olsam 64.24×26 işleminin sonucu mu oluyor emeklilik maaşı saygılar
Arkadaşlar Merhaba.
Benim e-devlet ‘ te ödeme günü 23 haricinde diğer bilgiler 0 görünüyor.
DYS ‘de maaş bağlandı yazıyor. Ama ek ödeme ya da maaş bilgisi boş bu ay maaş alabilirmiyim.Eve Kağıtta gelmedi. Başvuru tarihi 21.10.2020 maaş başlangıç 01.11.2020
Merhaba, Abo 2 37 - 60 oldu ne kadar farkeder maaş
@atilla3500 abo-2 37 Puandan 60 Puana çıktı 468 gün 7333 yıllık kazanç ne kadar artış olur
Merhabalar,
Birikmiş aylık tutarı : 1.239.00 TL yattı
Maaşım ne kadar yatacak
Maaş Ödeme Tarihi : 22.11.2020
Başvuru Tarihi : 22.10.2020
@elaarikan48
Onun hesaplama şeklini bilemeyiz. Ödenen prim miktarı yüksekliği belirleyici bu aşamada. Ama forumlarda ki paylaşılanlardan deneyimlerime göre 20 TL artanda var 200 TL üzerinde maaşı artan var.
1kasimda emekli dilekcemi verdim 1aralikta edevleten emekli aylik bilgisine bakiyorum hep sifir birikmislerucrette sifir ben buay 22sinde maas alirmiyim
ek ödeme 57.69 tl 5510 ek 19 miktarı 63.04 tl yazıyor maaş ne kadardır acaba
@atilla3500
Kardeşim birşey daha soracağım, yardımların için teşekkür ederim. Maaşım bağlandı 2. maaşı alacağım bu ay. Ama ben yaşlılık ayğına bağlandım vergi indiriminden ve şu anda çalışıyorum. Sgdp kapsamında benden bi kesinti olması gerekiyor galiba ama bu kesinti şu anda olmuyor sanırsam bu kesinti olup olmadığını nerden görebilirim .
Ben 30 ekimde dilekçemi verdim.
7 Aralık'ta onaylandı ve 9 Aralık'ta birikmiş 2550 TL aldım.
Fakat maaşım 21 ocakta başlayacakmış.
Ben 43 gün bekleyeceğim. Bugün beklerken , böyle bir cevap aldım.
Maaşımın ne kadar olduğunu kimse bilmiyor.
170'i aradım, sgk Kadıköy şubesine gittim.
Hepsinin söylediği aynı. 21 ocak'a bir kaç gün kala sisteme düşer diyorlar.
İşin içinden çıkamadım arkadaşlar.
Ben ne kadar maaş alacağım ?
Elde avuçta kalmadı valla. ☹️
Slm 14 Aralık ta emeklilik dilekçesi verdim.04.01.2021 tarihinde cep telefonuma ssk dan mesaj geldi birikmiş emekli maaşınız 1351 TL çekebilirsiniz diye.maaşim ne kadar olur acaba.
E devlette gözükmüyor daha