TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    arıza kabul Avatarı

Gerçek Adı
    SEMRA
    Son Giriş
    06.01-2021
    Saat
    02:12
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba Ufuk bey
    Benim sigorta baslangici 1998
    4100 gün odenmis primim var
    Ssk da malulene basvurduk ama görevli siz erken emeklilik için basvurun dedi.biz de hemen malulen basvuruyu geri cekip vergi indirimi için işlemleri başlattık. Hastane %94 rapor verdi. Rapor ankaraya gitti şimdi neticenin gelmesini bekliyorum. Ben Kasım 2014te hastalandim ve bir yıldır istirahat raporu alıyorum. Artık doktor rapor vermek konusunda zorluk cikarmaya başladı. Ankara'dan hala netice gelmedi. Vergi indirimi netlesince erken emeklilige basvurucam. Bu sefer yine mi ankarada onaylanana kadar istirahat raporu almam gerekicek? Ya doktor rapor vermeyip işbaşı yap derse nolcak? O zaman erken emeklilige başvuru hakkim kayip mi olacak? Bilginiz var ise paylasmanizi rica ederim Teşekkürler

Üye
    officer Avatarı

Gerçek Adı
    İlker
    Son Giriş
    25.04-2022
    Saat
    11:12
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    109
    Verilen Beğeniler
    26

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @arıza kabul

Vergi indirim süreci devam eder iken çalışmanızda sıkıntı yoktur. Emeklilik müracaatı yaptığınızda zaten işten çıkış almadan müracaat edemezsiniz.