TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    ozdasc Avatarı

Son Giriş
    07.11-2015
    Saat
    15:28
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Malülen emekli aylığı bağlanan kişi 1 yıl süreli ve bu süre dolumunda tekrar başvurup erken emekli olabilirmi veya malulen emekliliğe tekrar başvurup erken emekliliğe geçiş yapabilirmi ?

erken emeklilikde maaş süresi varmıdır?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    09:57
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.128

@ozdasc

Pratik olarak mümkün:
    1- Sigortalı olarak çalışmaya başlayın ve sigorta müdürlüğüne giderek emekliliğinizin iptalini isteyin
    2- Emeklilik iptal olduktan sonra diğer yoldan emeklilik şartları tamamsa, o şekilde yeniden emekliliğe başvurun

Ziyaretçi77 Avatarı

Gerçek Adı
    İhsan
    Son Giriş
    20.12-2018
    Saat
    11:42
    Yaşadığı Yer
    İST.
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Malulen emeklilikten, şartlarınız uygunsa yaşlılık aylığına geçiş mümkün.
    2009 da malulen emekli oldum, 2015 te 1 günlük işe giriş yaptım. İşe giriş yapıldığı anda malullük aylığı kesiliyor, SGK ya ayrıca bildirimde bulunmaya gerek yok. 1 gün sonra işten çıkış yaparak aynı gün SGK ya Vergi indirimi ile erken emekliliğe başvurdum. 1 gün sonrası için SGDP ile tekrar işe giriş yaptım. Yaklaşık 30 günde yaşlılık aylığım bağlandı. Üstelik emekli maaşım 56 TL arttı.
    5510 sayılı kanunda Malullük ten Yaşlılık aylığına ve Yaşlılık aylığından Malullük aylığına geçiş ile ilgili bir madde bulunmamasından dolayı ilk defa emekli oluyormuşsunuz gibi hesaplama yapılıyor. Aylık bağlama oranlarımın düşmesine rağmen 2009 dan itibaren gelişme hızından pay alarak emekli maaşımı artırmış oldum.