TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    newerdi Avatarı

Gerçek Adı
    erdi
    Son Giriş
    01.08-2015
    Saat
    07:05
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    selam arkadaşlar,

benimde iki ay sonunda beklediğim vergi indirimi ankara tarafından aynen onaylandı.

emeklilik için tam seviniyordum ki sgk bürosuna başvuru anında işe giriş tarihim 10.03.1999 olduğunu öğrendim
    asıl olarak 10.07.1995 te sigortalı olarak çalışmaya başlamıştım.
    durum böyle olunca 3.dereceden vergi indirimi aldığım için sigortalılık süresi dolmamış gözüküyor.

ben de eski iş yerimden çalıştığıma ve pirim yattığına dair evrakları alıp sgk ya işe giriş tarihimin 1995 olması gerektiğine dair dilekçe verdim fakat oradaki görevli bu işlemin 3 - 4 ay süreceğini söyledi.

Arkadaşlar şimdi öğrenmek istediğim sgk nın sistemlerinde kendi hatalarından dolayı görünmeyen prim günlerini sonuçlandıracağı süre içerisin de emeklilik başvurusu yapabilirmiyim yoksa görevlinin dediği gibi 3-4 ay emeklilik başvurusu için beklicekmiyim...

yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Üye
    şişiksami Avatarı

Gerçek Adı
    imas
    Son Giriş
    30.09-2018
    Saat
    22:54
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    2

siz işe giriş tarihinizden eminseniz emeklilik dilekçesini verin en azından düzeltmeler yapılırken dilekçe tarihinizden emeli maaşınızın birikmiş ini alırsınız sonunda aynı zamanda da bimer den dilekçe ile sgm yi sıkıştrıır işlemleri hızlandırırsınız bence

Üye
    newerdi Avatarı

Gerçek Adı
    erdi
    Son Giriş
    01.08-2015
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

cevap yazdığınız için teşekkür ederim.Evet ben işe giriş tarihim den eminim zaten sgk nın sitesinde de işe giriş tarihi 1995 gözüküyor fakat karşılığı yok deniliyor sanırım prim yatırılmadı gözüküyor iş böyle olunca sgk ilk işe giriş tarihini 1995 baz almıyor eski iş yerimin arşivlerinden aldığım eski sgk 4 aylık prim yatırma bordroların da da prim yatırıldığına dair her şey mevcut sadece iş sgk nın işi sonuçlandırmasına kaldı . benim merak ettiğim acaba başvurumu kabul ederler mi yoksa sonucu bekle hep beraber görelim mi der...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    21:25
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

@newerdi

Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama, bence de emeklilik için başvuru dilekçesini verin sigorta müdürlüğüne. Belki, bir ihtimal aylığınız başvurunuzu takip eden ay başı itibarıyla birikmeye başlar.

Ama prosedür olarak bu mümkün mü, buna dair hiç bir bilgim yok

Üye
    officer Avatarı

Gerçek Adı
    İlker
    Son Giriş
    25.04-2022
    Saat
    11:12
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    109
    Verilen Beğeniler
    26

İmkansız emeklilik şartlarını yerine getirmeyen birey emeklilik müracaatı yapamaz beklemekten başka çareniz yok maalesef..
    3-4 ay nasıl olacakmış çok merak ettim ne yapıyor sgk daki memur

Üye
    newerdi Avatarı

Gerçek Adı
    erdi
    Son Giriş
    01.08-2015
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Yorumlariniz ve cevaplariniz için teşekkürler gelişen süreci yine paylaşmak isterim