Slm ben bağkur çalışanıyım hala devam ediyorum 18 seneye aşkın ben görüşüme göre yüzde 40 üstu sakatlık derecem ama bağkur memuru beni 5510 25 maddeye göre hastaneye sevk etmiş antalya kurula gitti ret cevabı geldi ve oda yüzde 60 üstü sakatlık olması gerekiyormuş bende gittim bağkura neden beni 5510 25 maddeye göre hastaneye sevk ettiniz dedim siz istediniz ben yazdım ben istemedim siz gönderdiniz dedim engelliler sitesinde dolaşırken eyer ret kararı geldiğinde 5510 28 maddeye dilekçe yaz dediler bende bağkura gittim memur 5510 28 maddeye dilekçe kabul etmem 5510 25 maddeye kabul ederim diye benden dilekçe öğle kabul ederim dedi laf dalaşı oldu bende sinirlendim aradaşım 5510 28 maddeye dilekçe yazacam ister kabul ederler ister kabul etmez dedim nitekim dilekçeye yazdım 28 maddeye göre dilekçeye şu şekilde yazdım xxxxx nolu gelen ret kararı dosyamın 5510 28 maddeye göre deyerlendirilmesine arz ederim dedim ama benim dosyam ysk değilkocatepeyehastenesine gönderecez dediler bu sefer dedi antalyadan gelen ret kararı dosyamı acaba ben doğru yoldamıyım yanlış yoldayım bilemedim yardımlarınızı çok ihtiyaçım var saygılarımla