TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 23 mesajın 16-23 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    miyokard Avatarı

Son Giriş
    25.11-2019
    Saat
    09:46
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    eyv Mr.No kardeş gelişmeleri de burdan paylaşacağım ki benim durumumda olan arkadaşlar varsa onlarada örnek teşkil etsin ona göre kararlarını verirler

Üye
    miyokard Avatarı

Son Giriş
    25.11-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

@Mr.No kardeşim p.tesi günü sosyal politikalara gittim evde bakım aylığı bağlanalı 2 ay oldu dedim 3 nisandan itibaren kağıt üzerinde asgari ücretle çalışıyor olarak gözükmeye başladığımı söyledim masa başındaki yetkili bayan bir form verdi durumunuzdaki değişikliği buraya yazın dedi aynen ne olduysa forma yazdım verdim yetkili bayan evinize bir heyet gelecek onlara durumu anlatırsınız dedi bakalım bekliyorum böyle evde bakım maaşı alanların işe girişi yapıldığında eve yeniden heyetin gelmesi normal midir? yoksa her hangi bir sorun çıkabilir mi ben gelen heyete yinede kağıt üzerinde çalıştığımı gerçekte evde durduğumu söyleyeceğim

Üye
    Mr.No Avatarı

Gerçek Adı
    Erol Taş
    Son Giriş
    27.09-2022
    Saat
    09:07
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    55
    Verilen Beğeniler
    17

@miyokard

Miyokart kardeş bakım aylığına dokunma; heyet gelene kadar. Heyet geldiğinde sorarsınız: bırak onlar işlemler yapsın sende maaşına dokunma. Görevliye sor maaş yatmış ise ne yapacağını sor.
    Bakım aylığı konusunda çok yeterli bilgi sahibi değilim lakın bunu Melek hanım (nicki diğer Kalem) cevaplarsa daha iyi olur...

Yasaklı Üye
    KaraDayı57 Avatarı

Son Giriş
    05.05-2015
    Saat
    20:27
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

SGK ya kaydın düştüğü andan sonra o maaşa dokunursan en az %50 faiz ile ödemek zorunda kalırsın.

İşyerin bir sonraki ayın son günlerine doğru SGK ya bildirimde bulunur.
    O paraya kesinlikle dokunma
    1 yıl dokunmadığında zaten geri gider.
    Kağıt üzerinde bildirim yaptığından adamlar evine gelmeye gerek duymayabilir.

Üye
    miyokard Avatarı

Son Giriş
    25.11-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

@KaraDayı57 kağıt üzerinde de olsa gelir kriterini aşmadığı sürece çalışıyor gözükmem mevzuata aykırı bir durum mu yani işe girişimle birlikte evde bakım aylığı düşüyor mu bana her hangi bir sakıncası olmaz diye bilgi verdiklerinden ona göre hareket etmiştim

Üye
    miyokard Avatarı

Son Giriş
    25.11-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

@KaraDayı57 @Mr.No bugün sabah gittim aile ve sosyal poltikalara orda bana bakım parasını onaylayan kişiyi buldum ve durumu anlattım bakım maaşı alan bir kişinin sigoralı olarak çalışıyor gözükmesinde herhangi bir sakınca var mıdır ve sgortalı olarak çalışıyor gözükmemden sonra bakım maaşını almamda bir sakınca varmıdır diye derdimi anlattım bana sorduğu tek şey hanede kaç kişisiniz ve geliriniz nedir kriteri aşmadığınız sürece senin çalışıyor gözükmen hiç bir sorun olmaz ve bakım maaşını almaya devam edebilirsin hi merak etme sorun yok dedi p.tesi doldurduğum forma göre eve bir heyet geleceği söylenmişti aynen onu tekrarladı heyete de bana anlattıklarını anlatırsın hiç bir sorun çıkmaz rahat ol dedi ben rahatlamış olarak geldim yani özetle benm konumumda olan arkadaşlar bakım maaşı alanlar sigortalı olarak çalışıyor gözükmenizde hiçbir sakınca yokmuş tek sorun toplam gelirin hanedeki kişi başına bölündüğünde kriteri aşmaması gerekiyor hepsi bu kadar NOT : SİGORTALI ÇALIŞIYOR GÖZÜKEN ENGELLİ HER NE KADAR İŞE GİTMİYORUM EVDEYİM ÇALIŞIR GÖZÜKTÜĞÜM YERDEN MAAŞ ALMIYORUM SADECE SİGORTAM ÖDENİYOR DENİLSE DE SİSTEME OTOMATİK OLARAK GELİR ARTIŞI OLARAK GİRİLİYOR YANİ MAAŞINIZ NASIL GÖZÜKÜYORSA ALIYORMUŞSUNUZ GİBİ KABUL EDİLİYOR

Üye
    Mr.No Avatarı

Gerçek Adı
    Erol Taş
    Son Giriş
    27.09-2022
    Saat
    09:07
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    55
    Verilen Beğeniler
    17

miyokard kardeş not kısmını sevdim: çok detaylı bir açıklama bu. Diğer arkadaşlara örnek olur...

Çok iyi bilmediğim bir sistem bu: Cevap veremeeyceğim. Açıklaman güzel bu arada belirteyim..

Üye
    miyokard Avatarı

Son Giriş
    25.11-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @Mr.No kardeşim eyv sağolasın bende bildiğim ve öğrendiğim kadarıyla hem kendim için hem de benim konumumda olan arkadaşlar için bilgi toplamış oldum böylece

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12