TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    masalperisi Avatarı

Gerçek Adı
    Neslihan Ünal
    Son Giriş
    10.02-2018
    Saat
    08:58
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhabalar bende 15/03/2010 tarihinde Kardiopulmoner By-Pass ameliyatı geçirdim Bioprotez kapak takıldı aort kapağımın yerine ve kalbimde ameliyat sırasında delik olduğu için vsd kapatılması yani kalbe yama yapıldı

benim sorum toplu taşımalardan indirimli ya da ücretsiz faydalanabilirmiyim

birde ameliyat tarihinden sonra ilk zamanlar psikolojik ve ameliyatın getirmiş olduğu nefes darlığından dolayı çalışamadım ortalama 4,5 yıldır işsizim
    daha öncesinde Şubat 2000 de başıyan ve ameliyat tarihine kadar süren 3.408 günlük SGK sürem var
    malulen emekli olabilirmiyim ya da emeklilik gün ya da yaşında herhangi bir indirimden faydalanabilir miyim ve bunun için hangi yolları izlemem lazım

şimdiden herkese sevgiler ve saygılar...

Üye
    sarasota Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    37
    Verilen Beğeniler
    12

malulen emeklilikte yaş önemli değil yeterki 1800 gününüz olsun sizin zaten var ancak malulen emeklilik için öncelikle sgkdan sevk alıp gitmeniz gerekir eğer sgk sizi malül gösterirse yani % 60 özür oranınızı teyit ederse malulen emekli olursunuz aksi halde 40 ve üzeri durumlarda engellilere tanınan haklardan faydalanabilirsiniz buna erken emeklilikte dahil ancak erken emeklilikte belli süre ve şartlar var forumda tabloyu bulabilirsiniz

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    08:34
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Malulen emeklilik için Maluliyet cetveli'Ne göre malul sayılmanız gerek. Durmunuzun buna uyup uymadığını doktorunuza danışın derim.

Eğer malul sayılacak düzeyde değil ama sakatlık oranı cetveli'Ne göre % 40 ve üzeri rapor alabiliyorsanız:
    1- Sakatlık indiriminden yararlanmak için defterdarlığa başvurmalısınız: http://www.engelliler.biz/forum/saka...-evraklar.html
    2- Bu hakkı elde ettikten sonra emeklilik için şu tabloya tabi olursunuz:

Ayrıca: http://www.engelliler.biz/forum/dige...e-rehberi.html

Üye
    masalperisi Avatarı

Gerçek Adı
    Neslihan Ünal
    Son Giriş
    10.02-2018
    Saat
    08:58
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhabalar ben daha öncede sizlere burdan danışıp Malülen Emekliliğe başvuru yapmıştım 15/03/2010 tarihinde aort kalp kapakçığım değişti mekanik olmayam kapak takıldı yapay damar takıldı ve kalbimde delik tespit edilip yama yapıldı

SGK Unkapanına gittiğimde red sonucu aldığımı öğrendim
    ilk sigorta tarihim 01.02.2000 3.408 günüm var
    bugün Vatan Caddesindeki Engelliler bölümüne gittim bana bir iş yerinde çalışıyor olmadan vergi indiriminden ve erken emeklilikten faydalanamazsınız başvuru yapamazsınız dediler
    onun üzerine Haseki Devlet Hastanesi Sağlık Kuruluna gittim durumu anlattım onlarda bana Malüllük Derecesi İş başvurusu şeklinde Sağlık Kuruluna görünebilmem üçin bir dilee doldurdular ve 9 Temmuz'a gün verdiler

şimdi benim sormak istediğim ben önce bu sağlık kurulundan geçip derecemi öğrenip %40 ve üzeri bir rakam gelirse hemen bir işe girip o iş yerinin vereceği iş yeri bildirgesi ve raporlamı tekrar vergi dairesine gitmeliyim ve iş yerine girdikten sonra örneğin bir kaç gün sonra gitsem sorun olurmu yoksa belli bir süre orda çalışmam gerekirmi

ve sizce bu hastalık tanımıyla %40 derece alıp 18 yılda emeklilik şartlarına uyup emekli olabilirmiyim emekli olursan hemen öaaş almaya başlarmıyım..
    .
    Teşekkür ederim
    Saygılarımla.

Daha önceki ekokardiyografi raporunda yazan bilgiler

Aort Kapak Protez
    Asendan Aortada Greft
    Hafif Mitral Yetersizlik

LV EF %60
    LVESÇ 40
    LVEDÇ 50
    IVS 11
    Arka Duvar 11
    Sol Atrium 38
    Aort Kapak Aç 34
    Aort Gen 34
    RV 24

Üye
    satıcan Avatarı

Gerçek Adı
    SATI
    Son Giriş
    17.08-2019
    Saat
    16:40
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    25

Merhaba masalperisi benimde aurt ve mitral kapağım değişti % 40 rapor verdiler şu an çalışıyorum vergi indiriminden faydalanıyorum 2015 ekimde erken emekliliği hak ediyorum.İş yerinizden alacağınız işe giriş bildirgeniz ve raporunuzla defterdarlığa başvurursunuz onaylanacak olan değer önemli yalnız bu biraz zaman alıyor.Belli süre ve şartlar uygun olursa emeklilik işlemlerinize başlarsınız.Geçmiş olsun.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    08:34
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @masalperisi

Sigortalı olduktan bir gün sonra vergi indirimi için başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru yaptıktan birkaç gün sonra işyerinizden ayrılabilirsiniz. Bu ayrılık vergi indirim sürecini etkilemez.