sizin iş davalık olmuş.. raporların oranının düşürülmesinin mağduru olmuşsunuz.. eskiden %40 verilen tek göz engeline artık en fazla %36 veriliyor malesef...
baska bi rahatsızlıgın varsa tekrar heyete gir raporunun oranını yükselttir
Başka hastalığı m yok mahkeme ye başvur Sam bi sonuç çıkarmi bu işlere bakan avukat varmıdır ki
ya hastalıgın yoksa baska uydur işte psikiyatri felan gir al oran daha ne diyim sana
Nefes darlığı var soğuklar da astım bronşit ben ordan yürüyeyim o zaman belki bişe çıkar saolun beyler burasını sevdim ben güzel site...
sakatlık oranı cetveli'ne göre belirlenen oranlar balthazard formülü ile toplanır ve toplam oran bulunur.
Mümkünse rapora psikiyatrik değerlendirme girmesin. Çünkü öyle olduğunda raporu 1-2 yıl süreli verirler, bu da o süre sonunda yeniden rapor almanızı gerektirir...
% 36 demişler ama ben % 32 diye biliyorum tek gözün görmemesi rahatsızlığını
Evet benimde tek gözüm Görmüyor bunun için 32 alınıyor başka bir rahatsızlığınız varsa ek yapılır. Göz Kapağı düşükse 5, ameliyat izi bile ekleniyor
%40 raporum var zaten tekrar heyete girmeme ne gerek var ki %32 ye düşme ihtimali yokki diye düşünüyorum şu anki raporum la ne yapabilirim raporu aldigim tarih 2002 maliyeyi mahkemeye versem ne olur acaba bilgisi olan yazsın lutfen