TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Barda5 Avatarı

Gerçek Adı
    serkan
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    10:10
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    163
    Verilen Beğeniler
    529

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Sayın Oturan Boğa ve arkadaşlar bir bacağım ı burger hastalığından dolayı birkaç yıl önce dizüstünden kaybettim . Diğer bacağım da yine burger hastalığından dolayı 2008 de ameliyat geçirmiş by pass olmuştum geçen gün rapor yenilemem gerekti ampute olan bacağım için ortopedi (Fakat ampute sebebi burger hastalığı) % 48 diğer bacağım içinde yürüme mesafem 50 metreye falan düştü, dolaşım çok yavaşmış damarlarda ve yürümekte ve ayakta durmam zorlaştı onada % 50 oran verildi rapor henüz elime geçmedi ama oran % 70 in üzerinde malulen emeklilik için tek bir hastalık sayılıyor diye biliyorum .Benim aldığım oranlar ikiside burger hastalığına bağlı olarak gelişen rahatsızlıklar sonuçta. Bu durumda emeklilik için başvursam (1800 gün için) tek bir hastalık sayılırmı ya da emeklilik şansım olurmu bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlermi saygılarımla

Editör
    KKELEBEKK Avatarı

Gerçek Adı
    Kısmet
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    00:56
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    639
    Verilen Beğeniler
    292

* Her iki bacağın alttan en az 1/3’ünün kaybı. varsa 10 yıl şartı aranmaz 1800 gün ile olursunuz. Yoksa 10 yıl şart. + 1800 gün prim gerekli.

* Tek hastalık şartı yok, Maluliyet cetveli 'ne göre hastalıklarınızın toplamından malul sayılırsanız
    Maluliyet cetveli 'nde: 'Birden fazla hastalığın bir arada olduğu, tedaviye rağmen çalışma olanağının bulunmadığı durumlar.' olarak geçiyor.

* Ancak, malulen emekliliğiniz reddedilirse, sigorta başlangıcından önce % 60 ve üzeri raporunuz yoksa ve işe girişten sonra almışsanız bu raporu ilk defa, dava açarak hakkınızı arayabilirsiniz.:
    http://www.engelliler.biz/forum/emek...emeklilik.html

Üye
    Barda5 Avatarı

Gerçek Adı
    serkan
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    163
    Verilen Beğeniler
    529

benim bir bacağım dizüstü ampute diğeri ameliyatlı yürüme ve ayakta zorluğu çekiyorum amputeden % 48 diğerinden %50 puan verildi toplamı % 70 üzeri

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    10:27
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.868
    Verilen Beğeniler
    4.124

10 yıllık sigortalılık süresi ve 1800 prim şartı tamamsa, bir deneyin. Bence malulen emeklilik için şansınız var.

Üye
    Barda5 Avatarı

Gerçek Adı
    serkan
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    163
    Verilen Beğeniler
    529

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    tşk ler arkadaşlar