TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    emes Avatarı

Gerçek Adı
    fkr
    Son Giriş
    08.12-2017
    Saat
    17:15
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    12.01.1998 isbasi yaptim.2008 yıllında Ms hastAsi oldugumdandolayi atakgecirdim. Heyete girmiştim %45 vergi indirimi verdiler. Halen calişmaktayim.vergi indirimi icin tekrar heyete girebilirmiyim. Ne zaman emekli olurum

Editör
    KKELEBEKK Avatarı

Gerçek Adı
    Kısmet
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    13:23
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    640
    Verilen Beğeniler
    292

2016 yılında emekli olursunuz 3. derece ile. 4080 gün prim de olması gerekiyor. Hastalığınızın ilerlediğini düşünüyorsanız yeniden heyete girebilirsiniz. Ancak bunu vergi dairesinin sevkiyle yapmayın. elden alın raporu. Çünkü olur da rapor oranı daha da düşerse bu sefer elde ettiğiniz hakkınızı da kaybetmeyin. Elden aldığınızda en az % 60 olursa vergi dairesine verirsiniz 2. dereceye yükseltilmesi için. Olur da yükseltilirse 1 yıl kazancınız olacak. 17 yılla 2015'te emekli olabileceksiniz.

Üye
    officer Avatarı

Gerçek Adı
    İlker
    Son Giriş
    25.04-2022
    Saat
    11:12
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    109
    Verilen Beğeniler
    26

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Yalnız dikkat etmeniz gereken bir husus ise heyet vergi indirim belgesi vermez sağlık kurulu raporu verir siz Maliye'ye müracaat ederek vergi indirim hakkı kazanırsınız.Şu linkte detaylar mevcut buyurun ..
    http://www.engelliler.biz/forum/saka...-evraklar.html