6 yıldır emekliyim şimdilerde 4 cü kontrole giriyorum kardeşim.
6 yıldır emekliyim şimdilerde 4 cü kontrole giriyorum kardeşim.
Peki okan kardeşim ilk kontrolün kaç sene emekliyken istendi kusura bakma çok soru sordum ...en azından bilgi sahibi olayım basıma gelirse
2 yılda bir isteniyor kardeşim. Öğrenmek küsür değildir kardeşim eğer cevaplarımla sana yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
Allah razı olsun kardeşim benim sadece işitme inşallah istemezler kontrol hayırlısı artık Rabbim herşeyin hayirlisini versin seninle buradan 1 sene öncede konuşmuştur emekli olsammi olmasammi neyse hayirli geceler
İnşallah kontrol istemezler kardeşim allah gönlünde ki hayırlı muradını nasib etsin. Hakkında hayırlısı. Hayırlı geceler
benim raporumda vergi indirimimde sürekli inşallah kontrol çıkmaz piskoloji var diye
Konu sabri35 tarafından değiştirilmiştir (23.08-2015 Saat 10:26 ). Gerekçe: ekleme
okan01 sizden ricam var sizde sıkıntılar çekmişsiniz malül emeklilkde bende çok sıkıntıdayım bende malül emeklili konusunda ankara çaresi olmayan hastalığıma konturol muayenesi verdı 1yıldır sonuçlanmadı konrol muayesinde tekrar hastaneye gönderdiler ben çok çektim kısaltılmış olarak yazdım benim merak ettiğim cuma günü evrak takibimde varide nonun karşısında talep ve birde numara var acaba tekrar hastaneyemi gönderdıler 170 aradım anlamadı sizinde böyle yzı varmıydı
Keremcem 0312 415 03 49 numarayı ara burdan tc numaran ile öğrenebilirsin. Eğer tahsis numarası yazıyorsa evrak takibinde onaylanmış demektir.
ben zaten devamlı bu numarayı arıyorum sonucu bilmiyorum diyor önceki tahsiz numaramı biliyorum ama varide nonun karsındakı talep yazısını anlamadım sonuç kuruldan çıkmış
not tahsiz nonun karşısı boş
Tahsis no karşısı boş ise maalesef daha sonuçlanmamış demektir kardeşim. Allah (C. C) yardımcın olsun hakkında hayırlısını nasib etsin.
teşekkür ederim tedirginle heyacan içinde kaldım
Kerimce şu anlamadığın numara hangisi merak ettim buraya kopyalayabilirmisin
AYRINTILARINI GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ EVRAKIN SATIRI ÜZERİNE TIKLAYINIZ.
Varide Numarası Varide Tarihi Konusu 27.07.2015 TALEP 53666 (11)
YENİDEN ARAMA YAPMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ DÜĞMEYİ KULLANINIZ.