TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    surkentli Avatarı

Son Giriş
    20.03-2014
    Saat
    00:03
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    slm öncelikle böle bir site açıp bizleri bilgilendirdiniz için tşk ederim benim bi kaçtane sorum olacak

1983 doğumluyum çalıştığım özel bir sektörde 2002 tarihinde iş kazası geçirdim teşhiş sol brekial plusus lezyonu sol kolumu hiç oynatamıyorum % 45 raporum var iş göremez maaşı aylığı alıyorum
    sigorta girişim 2002 ve toplam pirimim 2000 bin gündür kaç gün daha çalışşam veya sigortamı ytrsam 2 ci emekli olabilirim

diğer sorum ötw den faydalana bilirmiyim h sınıfı ehliyet ala bilirmiyim ötw den faydalanamasam dahi nasıl araç kulanırım veya h sınıfı ehliyet verirlermi

biraz uzun oldu ama tsk ederim iyi günler :-)

Üye
    marto1 Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    29.03-2023
    Saat
    13:36
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    215
    Verilen Beğeniler
    505

Ötv den yurt dışından araç alırsan muaf olursun yurt içi olmuyor sol kol oldugunuz için , sağ kol olsaydınız ötv yurt içi geçerli olur

H sınıfı ehliyet alabilirsin ama hiçbir espirisi yok erken emekli olursun kolunun işlevine göre sool kol olduğunuz için %40-45 oran verilir bazı hastaneler işlev kaybınma göre bu oranı daha da düşürebilir

sağ kol ise işlevine göre %40 - ` Arası alınır

Merhaba alttaki linki detaylı incelersen az çok bilgi sahibi olabilirsin benimde sol kol brakial pleksuslu doğuştan

http://www.engelliler.biz/forum/ayni...n-kim-var.html

Editör
    KKELEBEKK Avatarı

Gerçek Adı
    Kısmet
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    13:23
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    640
    Verilen Beğeniler
    292

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...

17. numaralı şartlara tabii olursunuz, öncelikle vergi indirimi almanız gerekiyor.
    http://www.engelliler.biz/forum/saka...-evraklar.html