ssk girişi ve priminde herhangi bir sıkıntım yok şu anda bag-kur luyum hastaneden k.b.b den şeker tansiyon neroloji ve kardiyolojiden % 48 rapor aldım ben 21 aydır bag-kur luyum yani 1260 prim bag-kur dan dolmadı ssk dan prim ve başlangış sorunum yok üzerime ticari araç nayliyeciyim tır var vergi indirimine muracaat edip vergi indiriminenden ssk dan emeklilige muracaat etmem lazım ne yapmalıyım
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
20 yıllık bag-kur luyum 506 sayılı kanun 28.maddeden erken emekliliğe baş vurdum hastanenin haksızlık yaptığına inanıyorum
nereye itiraz etmem gerekiyor itiraz edebilirmiyim itirazı sgk yapmammı yosa il sağlık müdürlüğüne yapmam gerekiyor