TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Erkut11 Avatarı

Gerçek Adı
    Erkut
    Son Giriş
    20.11-2013
    Saat
    21:32
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba,

%60 oranında sürekli ibaresi bulunan raporumu vergi indirimi alabilmek adına Büyük Mükellefler Vergi Dairesine sundum. Bu oranımın Sağlık Kurulu tarafından düşürülüp/düşürülmeyeceğini merakla bekliyorum. Tam limitte bir rapor olduğu için tedirginim. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Sigorta yılı bazında çalışma gün sayısı ve yıl tablosunu inceledim. Ancak şöyle bir soru işaretim oluştu. 1993 yılı sigorta başlangıcım ancak 18 yaşımı doldurduğum tarih 06/1997. Bu duruma göre hangi tarih emeklilik yılımı belirliyor olacak?
    %60'ın altında bir oran onaylanır ise 1993 yılı sigorta başlangıcı ile emeklilik hakkına sahip olurum ancak 1997 sigorta başlangıcı olarak kabul edilir ise 1 senem kalmış oluyor.

Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Editör
    KKELEBEKK Avatarı

Gerçek Adı
    Kısmet
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    13:23
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    640
    Verilen Beğeniler
    292

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    93'e göre şartlarınıza bakar, ama 97'ye göre hesaplarsınız.
    Örn:
    93 sigorta girişiyle,2. derece olarak onaylanırsa 15 yıl 8 ay 3680 güne tabii olursunuz ancak,
    06 / 1997 itibariyle, 2013'ün 2. ayında yıl olarak dolmuş olur, prim gününüzde tamamsa emeklilik başvurusu yapabilirsiniz.

93'le 3. derece olarak onaylanırsa 16 yıl 3760 günle,
    06 / 1997 + 16 yine 2013'ün 6. ayından itibaren dolmuş olur, 3670 gününüz varsa emeklilik başvurusu yaparsınız vergi indirimi kazandıktan sonra...

Düşürülsede düşürülmesede farketmiyor yani sizin için...

http://www.engelliler.biz/forum/emek...r-mevzuat.html