Link' i göremedim. Ama ben devlet memuru değilim. Bütün hizmetlerim ssk' da. 6.000 günüm var.
18 yaş öncesi işe başlangıç tarihi Memurlar ve SSK' lılarda farklı mı uygulanıyor?
Mustafa kardeşim Bülent abi nin yazdığı gibi emeklilik kriterlerin memurlar ilgili mevzuatı tam bilmiyorlar bende sgkya nezaman emekli olacagima dair dilekçe yazdım benim durumumda senin kiyle hemen hemen ayni benim sigorta baslangicim 01.07.1998 doğum tarihim 08.11.1982 ilk sigorta baslangicima göre tabloda 18 yil 4080 pirim isteniyor dilekceme verilen cevapta aynı şekilde oldu eğer 18 yasindan sonra tabloya bakilsa idi 19 yil hizmet suresi istenekti
Sen gönlünü ferah tut 2016 yilinda emeklisin
Vermiş olduğum likteki örnek 3 oku ve bir ciktisini al sgk yada yazili bir dilekçe yaz nezaman emekli olabileceğine dair dilekcende memurlarin 18 yaş siniri ile sana soylenenleride belirt ve dilekcene ek olarak ilgili linkteki ciktiyida koy
Cevaben %99 Emekligini bizim belirtmiş olduğumuz tarih olarak soylicekler ondan sonrada hizmet birleştirilmesi için farkli bir dilekçe yazarsin buda emekki maasinin daha hizli bağlanmasını sağlar
Linki eklemeyi unutmuşum pardon
http://www.burhaneray.com/18-Yas-Onc...etkiler-mi/180
Link' i göremedim. Ama ben devlet memuru değilim. Bütün hizmetlerim ssk' da. 6.000 günüm var.
18 yaş öncesi işe başlangıç tarihi Memurlar ve SSK' lılarda farklı mı uygulanıyor?
Hizmet birleştirilmesi deyince sadece ssk bağkur ve emekli Sandığı hizmet birleştirilmesi olarak düşünme mesela sadece ssk dan sigortan vardır fakat farklı illerde çalışmissindir veya ayni ilde farkli ilçelerde çalışmissindir gibi
@MUSTAFA81
Görüştüğünüz memur yanlış biliyor/değerlendiriyor:
Bülent bey,
Platformda bu problemimi inceleyip aynı sorunu yaşayanK.Maraş’ tan Ahmet bey aradı ve görüştük.
SGK birimlerindeki çalışanlar 18 yaş öncesi işe girişiolanlarda çok yanlış yapabiliyorlar.
SGK Hizmet Akdi İle Çalışanlar Tahsis Genel Müdürlüğü’ nünbu konuda bana yardımcı olabileceğini belirtti. Dilekçe numaralarım ve tcbilgimi verdim. Burayı aradım ve banayardımcı olacaklar.
Bundan önce veya sonra 18 yaş öncesi işe girişe göretablodan çalışması gerektiği hizmet süresini tespit edip sgk ya başvurduğunda hayalkırıklığı yaşayanlar 0312 458 70 25numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler. Bu numara SGK nın Emeklilik ileilgili En Üst Mercii.