TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 21 mesajın 16-21 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    aliozdemir_57 Avatarı

Gerçek Adı
    ALi
    Son Giriş
    11.01-2023
    Saat
    03:07
    Yaşadığı Yer
    bolu
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    7

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Mustafa kardeşim Bülent abi nin yazdığı gibi emeklilik kriterlerin memurlar ilgili mevzuatı tam bilmiyorlar bende sgkya nezaman emekli olacagima dair dilekçe yazdım benim durumumda senin kiyle hemen hemen ayni benim sigorta baslangicim 01.07.1998 doğum tarihim 08.11.1982 ilk sigorta baslangicima göre tabloda 18 yil 4080 pirim isteniyor dilekceme verilen cevapta aynı şekilde oldu eğer 18 yasindan sonra tabloya bakilsa idi 19 yil hizmet suresi istenekti

Sen gönlünü ferah tut 2016 yilinda emeklisin

Vermiş olduğum likteki örnek 3 oku ve bir ciktisini al sgk yada yazili bir dilekçe yaz nezaman emekli olabileceğine dair dilekcende memurlarin 18 yaş siniri ile sana soylenenleride belirt ve dilekcene ek olarak ilgili linkteki ciktiyida koy

Cevaben %99 Emekligini bizim belirtmiş olduğumuz tarih olarak soylicekler ondan sonrada hizmet birleştirilmesi için farkli bir dilekçe yazarsin buda emekki maasinin daha hizli bağlanmasını sağlar

Linki eklemeyi unutmuşum pardon

http://www.burhaneray.com/18-Yas-Onc...etkiler-mi/180

Üye
    MUSTAFA81 Avatarı

Gerçek Adı
    MUSTAFA ÇAKIR
    Son Giriş
    04.05-2015
    Saat
    16:00
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Link' i göremedim. Ama ben devlet memuru değilim. Bütün hizmetlerim ssk' da. 6.000 günüm var.
    18 yaş öncesi işe başlangıç tarihi Memurlar ve SSK' lılarda farklı mı uygulanıyor?

Üye
    aliozdemir_57 Avatarı

Gerçek Adı
    ALi
    Son Giriş
    11.01-2023
    Saat
    03:07
    Yaşadığı Yer
    bolu
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    7

Hizmet birleştirilmesi deyince sadece ssk bağkur ve emekli Sandığı hizmet birleştirilmesi olarak düşünme mesela sadece ssk dan sigortan vardır fakat farklı illerde çalışmissindir veya ayni ilde farkli ilçelerde çalışmissindir gibi

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    22:03
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

@MUSTAFA81

Görüştüğünüz memur yanlış biliyor/değerlendiriyor:

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: kenansan Mesajı Gör
    arkadaşım küçükçekemece ssk da zeki bey var emeklilik tahsis bölümünde oan gidin danışın , esenler ssk da ahdulvahit bey var ihtiyarlık sigortadan gelme benide o uynadırdı. sakın alt katta sıradan adamlara danıştım demeyin inanın bir şey bildikleri yok. bana güvenin 09.11.2015 de emeklisiniz

burada herkesin hata yaptığı ince ayrıntı şu tabloda 18 yaş şartı yok ne zaman işe başladıysan o aralıktaki seneyi dolduracaksın sonra 18 yaşına bu süreyi ekleyeceksiniz.

Üye
    MUSTAFA81 Avatarı

Gerçek Adı
    MUSTAFA ÇAKIR
    Son Giriş
    04.05-2015
    Saat
    16:00
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bülent bey,

Platformda bu problemimi inceleyip aynı sorunu yaşayanK.Maraş’ tan Ahmet bey aradı ve görüştük.
    SGK birimlerindeki çalışanlar 18 yaş öncesi işe girişiolanlarda çok yanlış yapabiliyorlar.
    SGK Hizmet Akdi İle Çalışanlar Tahsis Genel Müdürlüğü’ nünbu konuda bana yardımcı olabileceğini belirtti. Dilekçe numaralarım ve tcbilgimi verdim. Burayı aradım ve banayardımcı olacaklar.
    Bundan önce veya sonra 18 yaş öncesi işe girişe göretablodan çalışması gerektiği hizmet süresini tespit edip sgk ya başvurduğunda hayalkırıklığı yaşayanlar 0312 458 70 25numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler. Bu numara SGK nın Emeklilik ileilgili En Üst Mercii.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    22:03
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bilgilendirme için teşekkürler @MUSTAFA81

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12