TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
Toplam 44 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    alya444 Avatarı

Gerçek Adı
    ali yılmaz
    Son Giriş
    22.04-2013
    Saat
    11:32
    Yaşadığı Yer
    denizli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    arkadaslar herkeze saygılar ben 25,07,2012 de hakem hastane kararıyla göz %36 tek kulak işitme kaybı %12 toplamda %44 özürlü raporu aldım ankara aynen onayladı raporum sürekli bankadan kredi çekip askerlik borclanması yapıp emekli oldum 30,11,2012 ocak 19 da ilk maasımı aldım ki ne büyük sevincti sgk 23,01,2013 tarihli ki bugun eline gecti 20,02,2013 beni üniverste hastanesine kontrole gönderiyor bundan sonra beni nasıl bir sürec bekliyor üniverste hastanesi oranı düsürürmü düsürmezse o rapor ankaraya tekrar gidecekmi ankara onaylamaz veya oranı düsürürse ne olacak ya Allah askına aldım krediyi ödemek için sgdp ödeyerek bir işte calısmammı bunlara sebep zaten özürlüyüm diye nerde berbat iş var bana yaptırıyorlar sabahtan aksama kadar w.c temizliyorum sgk dan aldım 775 tl ile borclarımı ödeyememki cok rica ediyorum aydınlatıcı bilgiler bekliyorum herkese saygılar kontrol muansi tebligatından sonra kac günde kontrol muanesine gitmem gerek ve sgk bu kontrolden sonra her kafasına estınde beni kontrol muanesine cagırımı saygılar tekrardan acil cvp

Üye
    officer Avatarı

Gerçek Adı
    İlker
    Son Giriş
    25.04-2022
    Saat
    11:12
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    109
    Verilen Beğeniler
    26

Tarafınıza tebliğat uşlaştıktan sonra (üstünde yazmazı lazım şu tarihe kadar diye) hemensgk ya başvurun ve rapor vermeye yetkili hastaneye sevk alın.Alacağınız rapor 40% ve üstü olur ise emekli maaşı almaya devam edersiniz. Anılan oranın aşağısında olur ise emekli maaşınız kesilir.
    Not:Kontrol muayenesine gitmez isenizde emekli maaşınız kesilir.

Üye
    april14 Avatarı

Gerçek Adı
    Özgür
    Son Giriş
    03.04-2023
    Saat
    13:46
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    8
    Verilen Beğeniler
    0

SGK yeni uygulama mı başlattı arkadaşlar? Nasıl oluyorda süreklidir raporuna rağmen tekrar kontrole çağırıyor anlamadım. Bu kontrolleri her sene için mi istiyecek? Bir erken emeklilik sevincimiz vardı onuda elimizden alacaklar bu gidişle.

alya444;
    Görme ve duymanızda iyileşme ihtimali mi vardı?

Üye
    alya444 Avatarı

Gerçek Adı
    ali yılmaz
    Son Giriş
    22.04-2013
    Saat
    Yaşadığı Yer
    denizli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

hayır zaten biri tek kulak işitme kaybı digeri dejeneratif miyopi 37 senedir iyilesmeyen 6 aydamı iyilesecek raporu alalı 6 7 ay oldu zaten ama sürekli olan rapora ben her senemi bu raporla ugrasacagım kontrolle erken emeklilik sevincim bile kursagımda kaldı tam bız özürlülere layık uygulamalar

syn officer evrakta tarih yok sgk aradım teblig tarihinden bir hafta içinde hastaneye git denildi benm rapor tarihim 27,07,2012 oran %44 erken emekliyim sevkedilen hastane oranımı düsürürmü ne yapmam lazım saygılar

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    23:00
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.058
    Verilen Beğeniler
    4.330

Bugünden tezi yok kontrol için sevk edildiğiniz hastaneye gidin mutlaka. Geç kalırsanız aylığınız kesilir (rapor aldıktan sonra maaş kaldığı yerden devam eder).

Sürekli kontrol istemeleri söz konusu olur mu, kimse bilemez. Dilerim kontrol muayenesi sonucu Sürekli olarak onanır emekliliğiniz.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    seranko Avatarı

Son Giriş
    22.06-2017
    Saat
    20:13
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

devletin yetkili hastanesinin verdiği ömür boyu - sürekli ibareli rapor ankara merkez sağlık kurulu tarafından 1 yıl sonra kontrole çevrilmişti. Kontrol tarihindenden 2 gün önce SGK ya gitmiştim ve orada kontrole geç kaldığım için emekli maaşımın kesildiğini öğrenmiştim.Sözlü olarak itiraz ettiyseİYOm de bir işe yaramamıştı.Tekrar hastaneye gittim aynı raporu verdiler. Bu işlemler 5 ay sürdü. 5 ay boyunca emekli maaşı alamadım. 5 ay sonra ankara yine 1 yıl sonra kontrol olarak yazıp göndermiş. Diyabet-Hipertansiyon-Psikiyatri... Şu anda maaşım devam ediyor ancak ağustos 2013 de yine kontrole çağırdılar.. Devletin bu konu ile ilgili tüm bakanlıklarına resmi olarak şikayette bulundum. Hepsi de birbirinden farklı cevaplar verdiler.. SGK ise ÇOK BİLİYORSAN GİT MAHKEMEYE VER dedi.. Sanırım en sonunda bunu yaptıracaklar.. Kanunları herkes kendi kafasına göre yorumluyor bu ülkede..

Üye
    alya444 Avatarı

Gerçek Adı
    ali yılmaz
    Son Giriş
    22.04-2013
    Saat
    Yaşadığı Yer
    denizli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sgk ile görüstüm bu rapor bir kez istenilece3kmiş ve beni erken emekli eden %44 raporla vergi indirimi aldıgım ve emekli oldugum halde ki raporum sürekli benden yeniden üniverste hastaneden rapor istiyor %40 ve altı olursa maas iptal üzeri olursa devammış yani biz özürlülere işkence ama bu işkenceden yılmayıp o raporuda alıp vermek ama insan stres ve o telaseyı yeniden yasaması inanın cok zor ALLAH tan işini bilen ve titiz dr denk gelirde bu dönemide sizlerinde duasıyla basarıyla gecerim sherkeze saygılarımla

Üye
    ozi09 Avatarı

Gerçek Adı
    ozlem
    Son Giriş
    03.07-2017
    Saat
    12:24
    Yaşadığı Yer
    AYDIN
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

nasıl yane bundan sonra böyle bir uygulamamı varmış...vergi indirimi alıp emekli olup sonra tekrar kontrol olurda kontrolde olduda oranı bir doktor aşağa çekerse aynı hastaya başka başka oranlar veriliyor bu ülkede...o zaman ne olucak çok saçma duruyor hayırlısı

Üye
    ozi09 Avatarı

Gerçek Adı
    ozlem
    Son Giriş
    03.07-2017
    Saat
    12:24
    Yaşadığı Yer
    AYDIN
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ankaradan onama bekliyorum 2 aydır onansada normal emeklilik için günlerim dolmadan erken emekli olmuycam.. emekli olup işi bırakıcaz sonra emekliliğimiz başına bir taş düşücek sonra otur iş ara...en azından ordan iptal ederlerse bi emeklilik hakkım elimizde olsun diye düşünüyorum..

Üye
    seranko Avatarı

Son Giriş
    22.06-2017
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

alya444;

Benim de raporum sürekli - ömür boyu ancak SGK daki bürokrasi hazretleri takmıyor ve kazımıyor .. 14 Ocak 2012 tarihli genelge ile gittim yanlarına.. Benden tekrar rapor isteyemezsiniz dedim.. O ZAMAN BİZİ MAHKEMEYE VER dediler.. Her kurum kraldan çok kralcı bu ülkede.. 3 ncü kez rapor aldım hastaneden Sonra SGK yine 1 yıl sonra geleceksin kontrole dedi.. Bakanlık makamlarına resmi yazı ile şikayette bulundum.. Hepsi ayrı telden çalıyor.. Kimin ne halt ettiği belli değil.. Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi derlermiş.. Bu da o hesap ...

Üye
    alya444 Avatarı

Gerçek Adı
    ali yılmaz
    Son Giriş
    22.04-2013
    Saat
    Yaşadığı Yer
    denizli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

öyle ama yapıyorlar genelge falan takmıyorlar birde son zamanlarda para karsılıgı rapor alanlar varmıs sgk daki memur hnm biz bunların önüne gecmek için bu uygulamayı yapıyoruz diyor her hastane farklı oran verebiliyor ki bana cok sacma gelen olay 2009 larda üniverste hastane heyet raporunu kabul etmeyen sgk simdi oranın raporunu istiyor madem öyle kardesim bastan hangi hastanenin raporunu istiyorsan söyle oradan alalım ben askerlik borclanması yapıp kredi çekerek emekli oldum olamıyacaksam niye borclanma yapayım 60 yasına kadar birsekilde doldururdum gunu bu borcun altına neden gireyim ve duydugum bir olayıda paylasayım vatandas acık kalp ameliyatı oluyor hastane rapor verıyor erken emekli oluyor sgk 2 maası almadan kontrol istiyor gönderdi hastaneden rapor alamıyor ve emeklilik iptal bu sebeple siz degerli dostlarımdan dualarınızı birbirimizden eksik etmeyelim Allah biz özürlülülere bu memlekette yardımcı olsun herkese saygılar

Üye
    gata Avatarı

Son Giriş
    01.03-2013
    Saat
    08:26
    Yaşadığı Yer
    çanakkale
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ben 1 ekim 2005 te öğretmen olarak göreve başladım. bir gözümde görme sorunu var. bu sağlık raporumda belirtildi. ancak memur olabileceğimi zorda olsa rapora yazdırdık. askerlikten de 2000 yılında sağlık raporu ile aldığım malul belgesinide vererek normal statüde memur olarak göreve başlatım. şimdiye kadar hep bu durumumu çalışma yerlerinde dile getirmeyip gizli kalmasını istedim. şuan rapor nasıl alırım? erken emekli olabilirmiyim? ne zaman olurum ekim 2005 ten beri sürekli çalışıyorum.İlginiz için şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM...

Üye
    seranko Avatarı

Son Giriş
    22.06-2017
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

alya444;

Her kurum ve kuruluşun kafasına göre yorumladığı kanun,genelge ve yönetmelikler nedeniyle işimiz Allah'a ve dualara kalmış durumda arkadaşlar.. İleri demokrasinin alabildiğine hızla uygulandığı ülkemizde biz özürlüler demokrasinin normal hale gelmesini ve kanunlarla verilen hakların iş bilmez memurlar tarafından alınmasını içimize sindiremiyoruz...

Üye
    alya444 Avatarı

Gerçek Adı
    ali yılmaz
    Son Giriş
    22.04-2013
    Saat
    Yaşadığı Yer
    denizli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

seranko senin raporun kontrollümüydü yoksa benle aynı durumdamıydın yani sürekli bir raporun varmıydı benle aynı durumdaysan yani sürekli raporun varken erken emekli olup tekrar kontrol muanesinemi gittin sonuc ve gelişme ne oldu bilgilendirirsen sevinirim saygılar

bülent bey sgk buna hakkı varmı yada ne gb durumlarda bu kontrol muanesi istenir yukarda arkadas 14,ocak 2012 sgk genelgesinden bahsetti tekrar rapor istenemez diye madem öyle neden isteniyor bu kontrol muanesi saygılar aydınlatıcı bilgi bekliyorum

Üye
    mehmet-41 Avatarı

Gerçek Adı
    Muhammet
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    zonguldak
    Alınan Beğeniler
    162
    Verilen Beğeniler
    31

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    rapor sürekli ise ve vergi indirimi alındı ise emekli olurken tekrar rapor gerekmiyor ancak her sey olur burası türkiye hakkmımız arayalım itiraz edelim

Sayfa 1 / 3 123 SonSon