TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    atildertli Avatarı

Gerçek Adı
    atıl
    Son Giriş
    18.07-2022
    Saat
    23:34
    Yaşadığı Yer
    eskişehir
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    eskişehir de hangi rehabilitasyon u tavsiye edersiniz ?

Üye
    umut2001 Avatarı

Son Giriş
    18.08-2011
    Saat
    11:38
    Yaşadığı Yer
    26
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Sevgi Özel Eğitim Vakfını diğerlerinden ayırmak gerekir, ki biz daha önce belli başlı olanlarını denemiştik, hatta sahte ımzayla devlete fatura kesmişlerdi çocugumuz adına mahkemelere bile çıktık bunların yüzünden. 2,5 yıldır Sevgiye gidiyoruz gayette memnunuz. Hafta içi sabahtan öğlene veya öğlenden akşam 5 e kadar eğitim verilmekte. Tavsiye ederim.

Üye
    aslan2695 Avatarı

Gerçek Adı
    Muhammed
    Son Giriş
    03.06-2023
    Saat
    20:04
    Yaşadığı Yer
    Eskişehir
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    3

@umut2001
    belli başlı olanlarını derken nereleri kastettiniz? bizde bu konuda bayağı sıkıntı çektikte o yüzden soruyorum...
    birde sevgiyi daha önce duymuştuk ama araştırma fırsatımız olmadı.servis gidiş geliş ortam bina rahatlığı olsun fizyoterapistler çalışanlar ve en önemlisi hizmet kalitesinden bahsedebilir misiniz? çünkü eskişehirde sizde bilirsiniz az çok kaliteli fizik tedavi merkezi bulmak zor.
    özelden mesaj atabilirsiniz.

Üye
    karayel32 Avatarı

Gerçek Adı
    kadir karayel
    Son Giriş
    08.02-2014
    Saat
    17:25
    Yaşadığı Yer
    çanakkale
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

merhabalar 3 yasında olan oğluma asperger tanısı ile hastaneden engelli raporu aldık. Su ansa gelibolu çanakkalede oturuyorum. Ancak özel eğitim alması maksadıyla eskişehir'e gelmek niyetindeyim. Eskişehirde bir cok okul bulunmakta ancak okullar hakkında internet üzerinden pek fazla sey öğrenemedim. Sizlerin Eskişehirde tavsiye edebileceği eğitim merkezi varmı? Yardımlarınıza cok ihtiyacım var teşekkürler şimdiden...

Üye
    fatima sevgi Avatarı

Son Giriş
    15.08-2017
    Saat
    13:36
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

eğitim için eskişehire gelmenize gerek yok bence..bulunduğunuz yerde de size eğitim verebilecek birçok özel rehabilitayon merkezi olduğunu düşüyorum.. şayet ilçenizdeki yada civar ilçelerdeki RAM (rehberlik araştırma merkezi) a giderseniz size size özel eğitim raporun da ve kurum listesinde yardımcı olacaklardır..kolay gelsin..

Üye
    ece3426 Avatarı

Son Giriş
    18.05-2019
    Saat
    17:47
    Yaşadığı Yer
    Eskişehir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Eskişehir ahenk özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini öneriyorum. Dil terapisi, özel öğrenme güçlüğü, işitme engelli programları ve diğer programlarını gayet güzel uyguluyorlar. kaliteli bir eğitim anlayışları var.

surdan ulasabilirsiniz. http://ahenkrehabilitasyon.com

bu da facebook sayfaları. https://www.facebook.com/eskisehirre...syonmerkezleri