Nurulayn91;
hayır onu diyorum ya vermediler bende boş bi kağıda yazmak istedim onada izin vermediler nesee geçti artık![]()
arkadaşımm tabikide kaldığınn yerden devamm edekkciksinnsenedee 90 kredilikk bir sınava gircen ... okul tabi sana ek kredi vercekk geçtiğinn derslerdenn.. taksinamenii okuldan al öyle git başvuru yapp ....eğer taksinemsiz gitsenn sana kredi vermez okul.... mezunluk krdisine gelince 144 değil ...192 ortak 80 de alan kredi olcakkk. bu şartları taşıdığında mezun olcaksınn tabii zorunnlu derslerinni bitirmemn lazınn hepsinden muaf olman lazımm... şimdilik cevaplayacağımm bukadar ...başka sorun varsa söyle cekinmee
![]()
Nurulayn91;
hayır onu diyorum ya vermediler bende boş bi kağıda yazmak istedim onada izin vermediler nesee geçti artık![]()
slm hayırlı gunler herkese.aol birinci donem kayıt oldum ikinci donem yine 45 tl bankaya yatırıp halk egitimde kayıt olacakmıyım?
aol sitesinde 2 tane tarih var ikinci donem yeni kayıt ne demek hocam biz 1 martmı yoksa 8 subattamı kayıt yeniliycez.ben gecen donem kayıt olup ocakta yapılan sınava girdim benimki kayıt yenilememi oluyo acaba
deniz30;
yeni kayıt ilk defa kayıt olacaklar için sen kayıt yenileyeceksin 1 martta yani 45 tl ödenecek yine her dönem kayıt yenilemesi gerekiyor sınavlara girebilmek için![]()
yine kayıt yenilemek icin 45 tl mi odencek???
evet 1-19 mart arası her dönem kayıt yenileme yapılacak![]()
lütfen yardım edin kafam karıştı yarın kayıtlar başlıyor ben genel kültür mü sosyalımı seçsem karar veremedim kolay şekilde bitirmek istiyorum ayrıca sözelim iyi matematik sıkıntılı çocuğum var çalışmaya fırsat bulamıyorum acil bir cevap alabilirmiyim bu bölümlerde okuyanlardan ipek hanım sanırım cevap veremiyor yogunluktan acil cevap rica ediyorum
selam bende okuya bilimiyim istesem
tskler asi![]()
merhaba denizz ... alan seçmek demek ileride yapacağın meslek için .. atacağın ilk adımdır... yanii eğer ünüvetsite düşünüyorsanız genel kültür yerine sosyal bilimleri seçebilirisn... ayrıca ünüversite düüşünmeyen öğrenecilerede sosyal bilimleri tercih ediyoruzz .. sebebi ilerde belki 2 yılık ünüverssite yada sınavsız geçişlerden yaralanabilirisnn çünküü soyal bölüm ile genel kültür arasında pek fark olmasına rağmenn sosyal bölümler daha avantajlı.......
merhaba
Ben Acıkilköğretim 8.sınıf öğrencisiyim
aralıkta yapılan ilk sınava girmedim..
önümde mart sınavı bide büt sınavı var..
olaki gecemedim sınavlardan..
diğer sene yine sınava girebilirmiyim..??
yani aynı dönem sınavlarına kaçkere girme hakkım var..?
cevaplarsanız sevinirim.....iyi geceler..
sonuçta başaramadığın sınav için her sene kayıt yenilemiyormusnunzz... benimm bildiğim tekkra kayıt yenileyceksiniz galibaa
beyazgeceler;
başarmak başarmamakla alakası yok her dönem kayıt yenileme yapılacak
murata yazdıysan onu bilmiyorum bende![]()