TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    İstorika Avatarı

Son Giriş
    02.06-2023
    Saat
    14:17
    Yaşadığı Yer
    Trabzon
    Alınan Beğeniler
    269
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar yüksek lisans 1.sınıf öğrencisiyim.Ruhsal hastalıklardan dolayı engelliyim ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Bu yüzden kaydımı dondurmak istiyorum.Böyle bir hakkım var mı?Kayıt donduran birileri var mı aranızda?

Üye
    mesut41 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ...
    Alınan Beğeniler
    199
    Verilen Beğeniler
    269

Yüksek lisans programlarında da öğrencilere tıpkı üniversite eğitiminde olduğu gibi kayıt dondurma imkanı var. Sağlık, iş, askerlik, bayanlar için doğum, ailevi sebepler, şehir veya yurt dışı nedenlerinden dolayı yüksek lisans programına ara vermek, dondurmak istersen öncelikle üniversite yönetimine bir dilekçe vermelisin. dilekçenin ekinde yönetime bir de mazeret bildir. Üniversite yönetimi gerekli değerlendirmeyi yaptıktan sonra dondurma talebine bir yanıt verir Yönetimin mazeretinizi kabul edip dondurma talebinize olumlu yanıt vermesi halinde yüksek lisans programına kaydınız belirlenen tarihten itibaren dondurulur.Ama kaç yıl olur bilmiyorum üniversitene telefon etmelisin görüş için ayrıca

Üye
    polynom Avatarı

Son Giriş
    20.05-2022
    Saat
    21:56
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    125
    Verilen Beğeniler
    45

merhaba, bu kuralların halen gecerli lisansüstü eğitim ve öğretim yönetmeliğine dair bu hususta bir değişiklik içermediğini düşünüyorum. tabi daha sağlıklı bilgiyi öğrenci işlerinden alabilirsiniz.

şöyle ki : akademik takvimde belirtilen zaman dilimi aralıklarında mazeretinizle birlikte kayıt dondurma hakkınız var olup bu hak 2 yarıyıl ile sınırlıdır.

ilgili enstitü öğrenci işleri ile irtibata geçiniz

Üye
    Davlumbaz Avatarı

Son Giriş
    14.04-2023
    Saat
    19:30
    Yaşadığı Yer
    -
    Alınan Beğeniler
    27
    Verilen Beğeniler
    119

Kayıt dondurabilirsiniz. Önemli olan üniversiteyi ikna etmek. Geçerli sebeplerde donduruyorlar.

Üye
    İstorika Avatarı

Son Giriş
    02.06-2023
    Saat
    14:17
    Yaşadığı Yer
    Trabzon
    Alınan Beğeniler
    269
    Verilen Beğeniler
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Cevaplarınız için teşekkür ederim. Gidip öğrenci işleriyle iletisime geçecem..