ataaöf e bende kayıt yaptırmayı düşünüyorum ama bu işlerde çok sıkıntılı diyolar vazgeçiyorum. çoğu arkadaşa öyle olmuş.anadolu üniversitesi gibi olması için bi on senesi var. numara varsa arayın bilgi alın.
Ataöf adalet önlisans programına müracaat ettim ikinci universite kaydı olarak harç muafiyeti için engelli raporumu gönderdim mühürsüz evrak nedeniyle işlem yapılmadı bir engelli raporumu mühürleyip aslı gibidir onaylatip gönderdim hala harç görünüyor ve harcı ödemem halinde kaydimin yapılacağı bildirildi sms ile. Benzer durumda olan arkadaşlar var mı ne yapmam lazım müşteri hizmetleri de ulaşılamıyor
ataaöf e bende kayıt yaptırmayı düşünüyorum ama bu işlerde çok sıkıntılı diyolar vazgeçiyorum. çoğu arkadaşa öyle olmuş.anadolu üniversitesi gibi olması için bi on senesi var. numara varsa arayın bilgi alın.
Aynen ataaof resmen engelli raporumu işleme almadı bu konuda çok acemiler anadolu üniversitesi daha iyi cidden
Ata aöf harç muafiyeti hakkında dilekçe gönderilmesini bekler gönderdiniz mi?
@raozcevik
Evet harç muafiyeti talebini içeren dilekçe ile engelli sağlık kurulu raporumu gönderdim
Arayıp bilgi almakta fayda var diyeceğim de 9 - 10 dk bekleyip ulaşamamak da problem
G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzer problemleri yaşayan arkadaşlar var mı istenilen evrakları göndermeme rağmen sistemde hala borç görünmekte ve sms ile kaydın tamamlanması için harc ücretinin yatırılması gerektiği bildirildi
Ben direkt aöf bürosuna götürdüm yoksa işler yürümüyo
Işin kötü yanı atatürk üniversitesi açık öğretimin illerde aof bürolarının olmamasi
Vize 7 final 14 ünite![]()
G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Noter onaylı örneğini göndermen lazım bende kayıt yaptım tek onu yolladım muafım aslı gibidir kabul edilmiyor ayrıca işlem sıraya girince msj geliyo her adımda msj atıyorlar ben şahsen ataaöfü andaöfden daha çok sevdim..
@acı gerçek
Demek aslı gibidir onaylı rapor kabul edilmiyor noter onaylı istiyorlar
@idare1984
Aynen öyle 50 55 tl bisey di benim onay yaptırdığımda noterde sonra gönderdim 1 hafta içinde telefona msj geldi kayda alındı diye harç okul başlayana kadar görünür ama muafsın msjları silme gelenleri ataaöfden
Konu acı gerçek tarafından değiştirilmiştir (22.09-2019 Saat 19:08 ).
@acı gerçek
Sagolun hocam