kaligrafi sanati ile ilgileniyorum .hiç bi engel sanat aşkına engel olamaz bence
selam arkadaşlar,ben c5c6 tetraplejiyim.tiyatroya ve müziğe çok büyük ilgi duyuyorum vve geleceğimi bu yönde ilerletmek istiyorum.yani messlek olarak yapamasam da müzik ve tiyatro hayatımın bir parçası olsun istiyorum.gidebileceğim bir sanat atölyesi arıyorum şu aralar,merak ediyorum acaba sanatla uğraşan arkadaşşlarımız var mı?
kaligrafi sanati ile ilgileniyorum .hiç bi engel sanat aşkına engel olamaz bence
@gökhanc sennin adına çok sevindim arkadaşım istediğin şeyi yapabilmek çok önemli,ama bedensel engelli olmak tiyatro yapmanın önüne çok buyuk engel koyuyor gunumuzde.yokssa ben hiç düşünmem atlarım sahneye![]()
Valla müzik demişsin ;Şöyle sorayım bir şey çalıyor musun?Yada çalmak istediğin bir enstrüman var mı?Var ise kursa gitmeni evdede method alarak üstüne gitmeni öneririm.Benim zamanım olsa eğitim alacağım fakat çalıştığım için ona zaman maalesef kalmıyor .
Evde çalışacak isen bir sürü method yada bir sürü temel eğitim yeren video var.Eğer enstrüman çalmak istiyorsan gitar ile başla yok ben beğenmedim dersen ve zamanın varsa piyano ile başla.Çünkü piyano dersi alırsan diğer perdeli enstrümanları kolaylıkla çalarsın
temel müzik eğitimi bu adamın kitabı da var ister kitap ister burdan canın nasıl isterse kolay gelsin
@Medusanınkutusu umudunu asla yitirme yinede sen.BESEM die bi kuruluş oldugunu duymuştum bi araştır istersen
Yapabileceğine engel değilse yapacağın sanata da engel olmaz.
Kollarındaki ve parmaklarındaki güçsüzlük bageti tutamayacak kadar mı? Eğer öyleyse bile deriden bageti sıkıştırmaya yarayacak bir bölüme sahip çok cool eldivenler dikilebilir ve sadece bageti sallamak sana kalır.
Piyano hakkında bir bilgim yok, bilgim olsa bile tam olarak senin durumunu bilmediğimden çözüm üretemiyorum ancak bildiğim bir şey var ki, sen karar verdikten sonra imkansız değil saydığın şeyler ancak imkansız gibi görünüyorsa bile alışılmışın dışında düşünülerek çözüm yolu aranmadığındandır![]()
@Hathides parmaklarımda kavrama yok ve çok serbest kullanamıyorum ama kollarım biraz daha iyi durumda.baget tutmak için eldiven fikrini bende düşünmüştüm aslında, dediğin gibi insan yeterince kafa patlattığı zaman kendine yolu bulabilir.sadexe biraz daha düşünmem lazım..
![]()
@Medusanınkutusu Sol parmaklarım olmadığı için ben de eldiven düşünmüştüm ilk başta ama vurabilecek kadar kavrayabiliyordum gerek kalmadı sonra da bıraktım ama senin için parmakları kapalı tutan bir eldiven de düşünülebilir hatta elin muştasının olduğu yere ince demirler oturtup birkaç tane de spike takılırsa havasından geçilmezTek başına düşünmek zorunda değilsin bence durumu ve aşılması gereken zorluğu ayrıntılı anlattığında piyano ve tiyatro için de çözüm bulabiliriz, baktık bulamıyoruz işin içinde olan yaratıcı birilerini bulup onlardan fikir isteriz
![]()
Engelimiz sadece sanata değil hiç bir şeye engel olamaz insan isterse herşeyi bir şekilde başarmanın yolunu bulur yeter ki isteyelim
Bu platform bu yüzden çok iyi oluyor.bende sizlere danışabilmek adına aklıma takılan konuları buraya yazıyorum.Deneyimli daha bu işin içinde insanlar araştırdım ama tiyatro ile ilgili birilerini bulamadım henüz @Hathides
Ya ben kırılarak katılmak değilde daha çok serbest müzikle uğraşan istiyorum.hic koroya katılamadım@Fulya83
Evet belediye konservatuarindan haberim var ancak engelli başvurusu kabul ediliyor mu bunu bilmiyorum.sanat atölyesi araştırıyorum şuan @Fulya83
@Fulya83 umarım dediğin gibi olur.oyle olursa çok düzgün bir şekilde eğitim alabilirim çünkü
@Medusanınkutusu tiyatro eğitimi verilen yerlerle görüşüp durumu konuşmak ilk akla gelenlerden ancak tanınmış tiyatro sanatçılarından da yaratıcı fikir alınabilir sosyal medya siteleri aracılığıyla.