TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Nsnsns Avatarı

Son Giriş
    15.12-2017
    Saat
    00:25
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba arkadaşlar.. bende doğuştan işitme kaybı var %50 cihaz kullanıyorum. ilk ünv sınavına 2015 de girdim ve tercih yaptım gitmedim mezuna kaldım. 2016 da tercih yaptığımda son tercihim çıktı ve puanım kırılmadı geçen seneden tercih yaptığım halde ben kırılacağını biliyordum. 2016 da açıköğretim tercihim tuttu ben tekrar kayıt yaptırmayıp 2017 ye kalmayı düşündüm. Bu seneye kadar puan kırılma yoktu sanırım yeni olan birşey mi yoksa bir defalık mahsus mu ? Bu sene lys sonuçlarımda puanım kırılacak mı kırılmayacak mı çok merak ediyorum bilen var mı???

Yasaklı Üye
    mkn06 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    .
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    17

bu tercıhıne gıtmezsen sonrakı yıl puan kırılma durumu sadece uc dort yıldır yoktu onceden de vardı yanı. sımdı kırılıyorsa eger demekkı eskıye donmusler yıne.

Üye
    Nsnsns Avatarı

Son Giriş
    15.12-2017
    Saat
    00:25
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Yok işte kırılmadı kırılması gerekiyordu 2016 da aceba bu sene kırılır mı diyorum ben