Her şey bir yana da şimdi ne olacak??? Dilekçe resmiyete girdi ama ne zmn okunup gereği yapılacak? Bayrama giriyoruz. Bugün olmasa pazartesiye kalır (19 Eylül)... İnsan aksi bir durum olursa diye kendini düşünmekten alıkoyamıyor...
@msait19 bizim kararsızlığımızdan çok onların acelesi var bu konuda ya da gec kalmışlığı sınavı 1 ay değilde 15 gunde açıklasalardı bayramdan once halledilirdi bu iş bayram sonrası hemen iş başı yapardık ama işte. amin aynen hayırlısı artık
Her şey bir yana da şimdi ne olacak??? Dilekçe resmiyete girdi ama ne zmn okunup gereği yapılacak? Bayrama giriyoruz. Bugün olmasa pazartesiye kalır (19 Eylül)... İnsan aksi bir durum olursa diye kendini düşünmekten alıkoyamıyor...
@msait19 bu kadar uğraşacağına açık öğretimden okusana diploma yönünden hiç bir farkı yok, uğraştığına değmez.
@gul38
Özel eğitim öğretmenliğini kazandım. Konya Necmettin Erbakan üniversitesinde. Bunun açık oğretimi yok ama iki sene dondurtacağım o süreçte de ilahiyatı açık öğretimden okuyacağım inşaAllah. Pek bişi kaybetmiş sayılmam yani.
Siirt milli eğitim müdürlüğü beni aradı gelin evrakları teslim edin diye...
@msait19
kendinize dert etmeyin devletin kendi personellerine sağladığı yurt imkanlarıda var ki konyada da var.
@sedatgedik
İlginiz için teşekkür ederim... Siirt e evraklarımı şimdi teslim ettim... Hayırlısı olsun inşallah