Üniversitelerde engelli öğrencilere rapor oranlarına göre ücret indirimi var, daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki numarayı arayabilirsiniz.
Bilkent Üniversite Engelli Öğrenciler Birimi Sorumlusu: Burcu Kılıçoğlu Tel: 2902483
Üniversitelerde engelli öğrencilere rapor oranlarına göre ücret indirimi var, daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki numarayı arayabilirsiniz.
Bilkent Üniversite Engelli Öğrenciler Birimi Sorumlusu: Burcu Kılıçoğlu Tel: 2902483
sayın @Life aynı seyi bende merak ediyorum ama bilkentin sitesinde rastlamadım bu konuya. kesin olarak eminmiyiz ?
@James Eastwood Devlet üniversitelerinde rapor oranı kadar indirim uygulanıyor ama özel üniversitelerde uygulanıyor mu bilemiyorum, özel üniversiteler de engelli öğrencileri için kampüslerin engelliler için dizaynından engelli öğrencilerin öğrenimindeki araç gereçleri için yardımcı olmaya kadar bir çok hizmeti sunuyorlar, sanırım biraz indirimi de çok görmeseler gerek ama aramadan da bilemeyiz, Bilkentin kendi sitesinde engelli öğrenciler birimi mevcut arayıp sorabilirsiniz, sayenizde hepimiz bilgilenmiş oluruz