TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    ae.ayvaz38 Avatarı

Son Giriş
    19.05-2022
    Saat
    13:30
    Yaşadığı Yer
    kayseri
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Bu seneki lys sonucum iyi geldi ama ben bilkentte okumak istiyorum orası da özel üniversite.Özel üniversitelerde engelli oranı kadar indirim varmış diye duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. (Engel oranı:%45)

Forum Moderatörü
    Life Avatarı

Gerçek Adı
    ---
    Son Giriş
    03.06-2023
    Saat
    19:01
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    386
    Verilen Beğeniler
    418

Üniversitelerde engelli öğrencilere rapor oranlarına göre ücret indirimi var, daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki numarayı arayabilirsiniz.

Bilkent Üniversite Engelli Öğrenciler Birimi Sorumlusu: Burcu Kılıçoğlu Tel: 2902483

Üye
    James Eastwood Avatarı

Son Giriş
    17.09-2020
    Saat
    23:33
    Yaşadığı Yer
    .
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    1

sayın @Life aynı seyi bende merak ediyorum ama bilkentin sitesinde rastlamadım bu konuya. kesin olarak eminmiyiz ?

Forum Moderatörü
    Life Avatarı

Gerçek Adı
    ---
    Son Giriş
    03.06-2023
    Saat
    19:01
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    386
    Verilen Beğeniler
    418

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @James Eastwood Devlet üniversitelerinde rapor oranı kadar indirim uygulanıyor ama özel üniversitelerde uygulanıyor mu bilemiyorum, özel üniversiteler de engelli öğrencileri için kampüslerin engelliler için dizaynından engelli öğrencilerin öğrenimindeki araç gereçleri için yardımcı olmaya kadar bir çok hizmeti sunuyorlar, sanırım biraz indirimi de çok görmeseler gerek ama aramadan da bilemeyiz, Bilkentin kendi sitesinde engelli öğrenciler birimi mevcut arayıp sorabilirsiniz, sayenizde hepimiz bilgilenmiş oluruz

Bilkent Üniversite Engelli Öğrenciler Birimi Sorumlusu: Burcu Kılıçoğlu Tel: 2902483