TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 24 mesajın 16-24 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    bayramali Avatarı

Gerçek Adı
    Bayram Ali Erdinç
    Son Giriş
    16.04-2023
    Saat
    15:53
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    13000 in %7 si 910 lira yapar. Bu üniversitenin adını da yazsanız. bildiğim kadarıyla hasan kalyoncu ve hoca Ahmet yesevide indirim var

Üye
    3T3N1TY Avatarı

Gerçek Adı
    Cenk YİĞİT
    Son Giriş
    16.05-2016
    Saat
    14:58
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

Boşuna seviniyorsunuz , YÖK'ün aldığı bu yönde bir karar yoktur, Özel Üniversitelerin kendi tüzükleri ve işleyişleri vardır . Sadece ve sadece talep edebilirsiniz, Uymalarını isteyebileceğiniz yasa veya mevzuat yoktur.

Üye
    Dor93 Avatarı

Son Giriş
    17.02-2020
    Saat
    22:30
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    2

Attı ortaya kayboldu.

Bu konuyla ilgili bildiğiniz okullar var mı ?

Üye
    nistag'müs Avatarı

Gerçek Adı
    M.Bahadır
    Son Giriş
    01.02-2018
    Saat
    13:29
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

muazzam bir haber adınıza çok sevindim. ben memuriyete karar verince haklarımı yeni yeni öğrenir oldum. lise sınavlarında anadolu lisesi kazanmıştım ama özel koşullarda girebileceğimi bilseydim sınava optik formdan muaf olma gibi vs çok daha iyisi olabilirdi belki bir nistagmuslu için (: yine aynı şekilde bilkent bilgisayara böyle bir kontenjandan yerleşebilirdim yada indirim alabilirdim ama bilmediğimizden normal paralı okudum. 30bininci sıradan yerleştim.

Bu tarz şeyleri yazmak, insanları bilgilendirmek çoook önemli beni yada ailemi bu konuda bilgilendiren yada yönlendiren olmadı. Biraz yönlendiren olsa, mütevazi bir ev parası duruyordu şuan kenarda herşeyin hayırlısı tabiki de öncelikle.

bende yüksek lisans yapmak istiyorum tobb'da, kendilerine mail attım ama dönüş bile olmadı bu kadar ilgisizler. acaba yüksek lisans içinde bu indirim oranı geçerli midir? bilg müh den yükseğe başlasam %62 oranım var bunu bana indirim yaparlar mı acaba ? benim için çok önemli bir bilgi buda.
    Konu nistag'müs tarafından değiştirilmiştir (30.10-2015 Saat 10:34 ). Gerekçe: imla

Üye
    Fırat9361 Avatarı

Gerçek Adı
    FIRAT
    Son Giriş
    27.09-2020
    Saat
    10:07
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...150825-5-1.pdf
    BAKANLAR KURULUNUN 2.MADDESİ 3.FIKRASINDA HERŞEY YAZIYOR...

Üye
    reco61 Avatarı

Gerçek Adı
    recai
    Son Giriş
    13.06-2018
    Saat
    03:14
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

yuksek lisans içinde geçerlimi bu acaba

Üye
    nee_bekliyorsun Avatarı

Gerçek Adı
    cemil
    Son Giriş
    14.03-2016
    Saat
    09:28
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

2012 yılında bakanlar kurulunca alınan ve 28396 nolu resmi gazetede yayınlanan ekteki karar özel üniversiteleri kapsamıyormu??
    (3) Yükseköğretim programlarına kayıt veya kayıt yenileme sırasında 1/7/2005 tarihli ve 5378 sayılı Özürlüler ve Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ve 14/1/2012 tarihli ve 28173 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik uyarınca özürlü olduğuna dair raporu ilgili yükseköğretim kurumuna sunan öğrencilerin ödemesi gereken öğrenim ücreti tutarlarından, özürlülük oranı kadar indirim yapılır. Özürlü olduğu halde, kayıt yaptırma veya kayıt yenileme sırasında özürlü olduğuna dair raporu ibraz edemeyen öğrencilere, ilgili belgeyi ibraz ettiği tarihte, özürlülük oranı kadar yapılacak indirim tutarı red ve iadeler kaleminden iade edilir.

Üye
    engelsizgs Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet
    Son Giriş
    02.06-2023
    Saat
    11:54
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

burada yazdığına göre bir yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına kayıt yaptıranlardan bu katkı payları alınır yazıyor. yani ben açıköğretim okuduğum için ikinci bir örgün okumak istesem bu parayı ödeyeceğim değil mi ?

açıköğretimi dondursam olur mu acaba ? bu şekilde bir sorunla karşılaşan oldu mu ?

Üye
    Crazy26 Avatarı

Son Giriş
    14.05-2016
    Saat
    03:08
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Acaba kyk(kredi yurtlar kurumu) engel raporu olanlara bi avantaj sağlar mı ki arkadaşlar bilgisi olan var mı?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12