Boşuna seviniyorsunuz , YÖK'ün aldığı bu yönde bir karar yoktur, Özel Üniversitelerin kendi tüzükleri ve işleyişleri vardır . Sadece ve sadece talep edebilirsiniz, Uymalarını isteyebileceğiniz yasa veya mevzuat yoktur.
Boşuna seviniyorsunuz , YÖK'ün aldığı bu yönde bir karar yoktur, Özel Üniversitelerin kendi tüzükleri ve işleyişleri vardır . Sadece ve sadece talep edebilirsiniz, Uymalarını isteyebileceğiniz yasa veya mevzuat yoktur.
Attı ortaya kayboldu.
Bu konuyla ilgili bildiğiniz okullar var mı ?
muazzam bir haber adınıza çok sevindim. ben memuriyete karar verince haklarımı yeni yeni öğrenir oldum. lise sınavlarında anadolu lisesi kazanmıştım ama özel koşullarda girebileceğimi bilseydim sınava optik formdan muaf olma gibi vs çok daha iyisi olabilirdi belki bir nistagmuslu için (: yine aynı şekilde bilkent bilgisayara böyle bir kontenjandan yerleşebilirdim yada indirim alabilirdim ama bilmediğimizden normal paralı okudum. 30bininci sıradan yerleştim.
Bu tarz şeyleri yazmak, insanları bilgilendirmek çoook önemli beni yada ailemi bu konuda bilgilendiren yada yönlendiren olmadı. Biraz yönlendiren olsa, mütevazi bir ev parası duruyordu şuan kenardaherşeyin hayırlısı tabiki de öncelikle.
bende yüksek lisans yapmak istiyorum tobb'da, kendilerine mail attım ama dönüş bile olmadı bu kadar ilgisizler. acaba yüksek lisans içinde bu indirim oranı geçerli midir? bilg müh den yükseğe başlasam %62 oranım var bunu bana indirim yaparlar mı acaba ? benim için çok önemli bir bilgi buda.
Konu nistag'müs tarafından değiştirilmiştir (30.10-2015 Saat 10:34 ). Gerekçe: imla
http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...150825-5-1.pdf
BAKANLAR KURULUNUN 2.MADDESİ 3.FIKRASINDA HERŞEY YAZIYOR...
![]()
yuksek lisans içinde geçerlimi bu acaba
2012 yılında bakanlar kurulunca alınan ve 28396 nolu resmi gazetede yayınlanan ekteki karar özel üniversiteleri kapsamıyormu??
(3) Yükseköğretim programlarına kayıt veya kayıt yenileme sırasında 1/7/2005 tarihli ve 5378 sayılı Özürlüler ve Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ve 14/1/2012 tarihli ve 28173 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik uyarınca özürlü olduğuna dair raporu ilgili yükseköğretim kurumuna sunan öğrencilerin ödemesi gereken öğrenim ücreti tutarlarından, özürlülük oranı kadar indirim yapılır. Özürlü olduğu halde, kayıt yaptırma veya kayıt yenileme sırasında özürlü olduğuna dair raporu ibraz edemeyen öğrencilere, ilgili belgeyi ibraz ettiği tarihte, özürlülük oranı kadar yapılacak indirim tutarı red ve iadeler kaleminden iade edilir.
burada yazdığına göre bir yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına kayıt yaptıranlardan bu katkı payları alınır yazıyor. yani ben açıköğretim okuduğum için ikinci bir örgün okumak istesem bu parayı ödeyeceğim değil mi ?
açıköğretimi dondursam olur mu acaba ? bu şekilde bir sorunla karşılaşan oldu mu ?