TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 56789
Toplam 125 mesajın 121-125 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    fatih530 Avatarı

Son Giriş
    09.09-2021
    Saat
    00:08
    Yaşadığı Yer
    kayseri
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    5

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    celik;

başvurular başladı beklemeniz hata

Üye
    aljen Avatarı

Son Giriş
    02.11-2018
    Saat
    17:35
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

açık lise genel kültür mezunuyum ygs sınavından sonra hangi puan türüyle tercih yapacağım?

Üye
    (diE) Avatarı

Gerçek Adı
    .
    Son Giriş
    29.05-2023
    Saat
    10:33
    Yaşadığı Yer
    orda burda
    Alınan Beğeniler
    18
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba,

Ben bir sene internet ve ağ teknolojileri bölümü ikinci öğretim okudum. 2012 Ösym sınavlarında meslek lisesi çıkışlı olduğum için sınavsız geçişim hakkımı kullandım. ve şuan tercihlerimde aynı ünversitenin aynı bölümünün birinci öğretimini işaretleyip tercihimi gönderdim. sınıf geçersem ki henüz belli değil yaz okuluna kaldım çünkü geçtiğim taktirde ikinci sınıftan birinci öğretim olarak mı okuyacağım yoksa ilk okuduğum sene boşa gidiyor tekrar baştan başlamam mı gerekiyor? ve ek olarak eğer ki tercihimi yaptım ve beni en başından başlamaya mahkum etti örneğin o zaman ilk sene geçtiğim derslerden muaf mı oluyorum yoksa sıfırdan eğitime mi başlamam gerekiyor bilgisi olan var mı?

Üye
    nurcan5 Avatarı

Son Giriş
    18.05-2013
    Saat
    15:28
    Yaşadığı Yer
    oslo
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

selamlar,oncelikle yardiminiz icin tesekkur ederim.Ben oslo da yasiyorum ,internette arastirirken gordum yardim yazinizi,herhangi bir rahatsizligim yok cok sukur ancak acikogretim lisesi ile ilgili yardima ihtiyacim var.ben buraya lise 2 ye giderken ailem tarafindan getirildim ve direk calisma hayatina itildim bu yuzden okuma sansim olmadi.

Bursa necatitibey kiz meslek lisesi 3.siniftan ayrilmistim henuz bitiremeden.Ancak su an o yarim kalan okulumu bitirmek ve diplomami almak arzusundayim.
    Bu konu ile ilgili hic bir bilgim yok ne yaparim nasil yaparim.derken size ulastim hocam mumkunse bu konuda beni yonlendirebilirmisiniz.Acik ogretim lisesi en uygunu ama nasil bitiricem nasil kayit olucam yardim edermisiniz.Tesekkur ederim.Nurcan

Üye
    özer özkan Avatarı

Gerçek Adı
    ÖZER ÖZKAN
    Son Giriş
    19.05-2023
    Saat
    00:15
    Yaşadığı Yer
    İZMİR
    Alınan Beğeniler
    34
    Verilen Beğeniler
    80

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    2015 ygsye katılma hakkım var mı yaşım 35 ve 2 yıllık için kaç puan almam yeterli olacak engelliler için

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 56789

LinkBacks (?)