engellilerde puan indirimi var mı?
engellilerde puan indirimi var mı?
yav bende açıkk liseye giidyorumm öss başvurularıı biitkten sonra bizmm sınav sonuççlarımız belli olcakk acaba ben bu sne başvursammı ...? ben liseyii 2. dönemde bitirecemm de
beyazgeceler sınavın nsıl geçti merak etmekteyimmmmmmmm..sorular kolaydı(edebiyat-dil ve anlatım) matematikten bazı soruların zor olduğunu söyledi öğetmen arkadaşlar haber bırakırsan sevinirim
sınav görevim varmışşşdün aradı müdürüm ...yaşlı olduğumu biliyor sanıırm hatırlatma ihtiyacı duymuş
![]()
soykankaan;
çok güzeldi hatta harikasınız..ne kadar güzel insanın kendisini sevmesi...
biri açıklama yapmıyacakmı![]()
öykü ekin hocamm okadar yalvardımm bana yardımm edinn diyee ama etmediniizz gerçektenn çokkk üüzldümm.. ama herşeyde bir hayır var derler yaa ayne öyle olduu .... ben eşit ağırlıkçı olduğumm içinn dersler biraz ağırdı bide yüksek derslerdi mat 7 türk edebiyat 7 yanii hepsii 7 iidii çokk şükürr göreve branşş hocalarr geldiii çözdüler banaaayani uzun lafınn ksısı çokk ii geçtiiii
merhaba ben bu sene öss ye gircem %57 raporum var protez kullanıyoruum. %40 engelli raporu olanların ek puan aldıgını duydum dogrulugu var mı? sınava kayıt olurken raporumu göturmedm şimdi dilekçeyle göndersem işe yarar mı? sınava 25 gun kaldı yardımcı olursanz sevınırım![]()
ben de giriyorum bu sene sayısaldan.herkese başarılar
tsekkur ederm.umarm herkes ıstedgı yerı kazanır
son bı sorum daha olacakdilekçede ne yazmam gerek benım herhangı bı yardmcıya ıhtıyacm olmayacak çünkü protez kullanıyorum o da sol kol.
tsekkurlerrrrrrr![]()
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben bu snen giirmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hava atma hava atma![]()