merhana ben açık lise genel kültür bölümündeyim 2010 öss ye girebileceğim inş.
din kültürü öğretmenliğini seçmek istiyorum olabilirmi acaba
bunun için sözelmi eşit ağırlıkmı çalışacağım
merhana ben açık lise genel kültür bölümündeyim 2010 öss ye girebileceğim inş.
din kültürü öğretmenliğini seçmek istiyorum olabilirmi acaba
bunun için sözelmi eşit ağırlıkmı çalışacağım
sözel çalışacaksın yeni sisteme s2 oluyor . imam hatiplerin katsayı engeli kalktığı için puanlar da bayağı düşecektir.
ya ben eşit ağırlıkçıyım tıp düşünüyomm hangi dersleri daha fazla basayım yeni öss için baya kafam karıştıı ama böyle düşünüyomm sonra kkarım hukuk olur yada pdr buyuzden hepsinemi çalışmam lazımmm
katsayı kalmadımı?zaten ben sözel bölümdeyim zormu olur benim için
birde söz 1 söz 2 ne demek oluyor?
katsayı kalktı din kültürü öğretmenliği s1 puanı ile öğrenci alacak s1 deki dersler yüzdelik dilimine göre şöyle
türkçe %13
temel matematik%10
sosyal%12
fen%5
türk dili%15
coğrafya1 %8
tarih%15
coğrafya2 %7
felsefegurubu%15 olacak.
kimisi söz 1 diyor kimisi söz 2 anlamıyorum kafam karıştı
2010 klavuzdan baktım din kültürü öğretmenliğine ts-1 ygs-4 yazıyor
birde arkadaşlar bu meslekte iş bulma olanağım ne kadar ?
recep tayyip erdoğan başbakanımız oldğu sürece, iş bulma sorunu olacağını sanmam:d
hcam ben bısı sorcaktım sıze; aöf bankacılk ve sigortacılık kazandım ama 2tercihlerı yapmak ıstıyorum böyle bır sansım varmı??
hocammm kardeşimmm bu sne 7. sıfı gittii sbs den 252... bişey almışşş iyimi kötümü bilmiyorummmm acaba 7. sınıf için dersaneye gitsimmii yokkssaaa kötü alıp diiye göndermeyellimmii
öğrenciler orta öğretim kurumlarına sbs 6 %25'i sbs 7 %35' İ sbs 8 % 40 kı alınarak yerleştiriliyor. Bu puna kötü sayılır ama temel olsun diye dershaneye göndermenizden yanayım.
valla kolay diyorlar ama ben bişey anlamdımmm
şimdi ben eşit ağırlıkçı bir hıyarın tekiyimmmm ben meslek olrak şöyle düşünüyorummm önce tıp sonra hukuk sonra pdr sırasıyla meslek tercihim böyle şimdi ben öss de hangi derslerden sorumlu olcammmm.......... anlayan varsa parmak kaldırsınnn![]()
öss ek yerleştirmeler ne zmn başlıyor?
Merhaba, bu yıl sınava girmeyi düşünüyorum. Bu yılki sınav sistemini ve tarihlerini göz önüne alarak, ne zaman rapor alacağımı ve diğer yapılması gerekenlerin net tarihleri konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler...