Sanırım en çok kullanılan şebeke olması, yani aranılacak olan kişilerin çoğunun Turkcell'li olması ve her yerde kolayca çekmesi dolayısıyla en avantajlısı Turkcell gibime geliyor.
arkadaslar bugun faturalı özürlü hattı almak için bu bayileri gezdim .şimdi bunların bizlere yapmıs olduğu indirimleri solim
turkcell
Hat Ücreti Ücretsiz (sadece 1 hat alabiliyorsun)
Aylık Sabit Ücret 75 YKr
Şebeke İçi arama 15 YKr/dk
Sabit Hatları Arama 15 YKr/dk
Diğer Operatörleri Arama 37 YKr/dk
AVEA
Aylık ücret (ve 5 tane hat alabiliorum kendime) 5,3 YTL
Ücretsiz grup içi 300 dk / ay
Grup içi (Ücretsiz süreden sonra 16,1 YKr / dk
Avea 16,1 YKr / dk
Ev-İş 16,1 YKr / dk
Diğer GSM operatörleri 32,3 YKr / dk
VODAFONE
BUNU ZATEN HİC SÖLEMİYORUM Bİ FAYDASI YOK
Sanırım en çok kullanılan şebeke olması, yani aranılacak olan kişilerin çoğunun Turkcell'li olması ve her yerde kolayca çekmesi dolayısıyla en avantajlısı Turkcell gibime geliyor.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
bende 3 senedir avea kullanıyorum cok memnunum heryerde cekiyor adananın yaylasında turkcell az cekerken avea cok iyi cekiyordubide aveadaki avantaj ise ayda 300 dk bedava bide 5 hat alabiliorum aynı tarifeden eşime anneme ve kendime alıcam
bu tarifeler zaten mevcut tarifeler engellilier için degilki engelliler daha uygun konusmak durumunda degilmidir yada varmıdır..
bu tarife engelliler için girip bakarsanız ücretleri gorursunuz aveda %50 ucuza konusutuolar ve en onemlisi 300 dk bedava (her ay )
bende turkcell kullanıyorum kontörlü ama benim çevrem turkcell ondan yani ama şu an ankara dikmendeyim bi odada çekiyo turkcell ama diğer odada gidiyor şebeke avea çekiyo ama anlamıyorum yani bi de reklqamlarda gösterip dururlar neymiş türkiye de 97.3 ü çekiyomuş kardeşim şehrin ortasında çekmiyo nerde kalmış 97.3ü kandırıyolar milleti yav :roll: :wink:
MERHABA ARKADAŞLAR....
BİRŞEY ÖĞRENMEK İSTİYORUM, ACABA AVEA HATLARINI ALDIĞIMIZDA İLK KART ÜCRETLERİNİ ÖDÜYORMUYUZ....BEN TURKCELL HATTI ALDIĞIMDA ÖDEMEMİŞTİM AYNI UYGULAMA AVEADA DA VARMI .....AVEA HATTI( ELELE TARİFESİ) OLAN ARKADAŞLAR BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM.
bende turkcell kullanıyorum her yerde çekiyor bu büyük bi avantaj.vodafona gelince onuda kullnıyorum memnunum tarifeleri güzel uygun birde uzaktaki akrabalarınızla uzun konuşmlar yapıyorsanız tam size göre
TURKCELL Faturasız Destek Tarifesi’ndeki müşterilerin faydalanabileceği Konuşma, Mesajlaşma, Hepsi ve İnternet Paketleri’dir.
- KONUŞMA PAKETİ : 20 TL’ye 30 gün boyunca geçerli Turkcell'lilerle 1.500 DK, her yöne 500 DK. 10 MB internet hediyesi!
- MESAJLAŞMA PAKETİ : 10 TL'ye 30 gün boyunca geçerli Turkcell'lilerle 10.000 SMS, her yöne 1.000 SMS, her yöne 100 MMS, Turkcell'lilerle 100 DK görüntülü görüşme. 10 MB internet hediyesi!
- HEPSİ PAKETİ : 30 TL'ye 30 gün boyunca geçerli Turkcell'lilerle 1.500 DK, her yöne 500 DK, Turkcell'lilerle 10.000 SMS, her yöne 1.000 SMS, her yöne 100 MMS, 250 MB internet.
- İNTERNET PAKETİ: 10 TL'ye 30 gün boyunca geçerli 2 GB internet
en iyisi turkcel diye düşünüyorum. 15 senedir engelli olarak kullanıyorum.
En iyisi turkcell.Avea'nın 5.3 tl lik sabit ücreti çok yüksek.Ben 17 yıldır kullanıyorum.Çok memnunum.
arkadaşlar günaydın telefon hatı olarak hangisini kullanıyorsunuz hangisi avantajlı şimdiden tşk ederim
Turkcell internek paketi 10 TL 1 GB olması gerekit ben öyle almıştım değiştimi acaba
7 yıldır avea kullanıyorum sıkıntı yok şuan engellilerle el ele tarifesi aylık 21,5 400 dakika her yöne avea içi limit sınır yok ...