Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
  1. #1
    Üye
    sagopa66 Avatarı

    Gerçek Adı
    Aşır Can
    Üyelik Tarihi
    08.06-2009
    Son Giriş
    07.06-2016
    Saat
    06:00
    Yaşadığı Yer
    Ankara/Altındağ
    Mesaj
    345
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Yurtdışında Çalışmak amaçlı Çıkabilr miyim ?? Şeker hastasıyım günde 4 kere insülin kullanıyorum !!!

  2. #2
    Üye
    cresentdark Avatarı

    Gerçek Adı
    hilal
    Üyelik Tarihi
    26.10-2008
    Son Giriş
    06.06-2016
    Saat
    15:08
    Yaşadığı Yer
    konya
    Mesaj
    70
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    şeker hastası olmanız ile yurtdışına çalışma amaçlı gitmeniz için hiçbir bağlantı yok.zaten vize başvurusunda bulunurken sizden sağlık raporu falan da almıyorlar.sorun yurtdışına çalışma amaçlı nasıl gidebileceksiniz?yani hangi yöntemle?sizi biraz da olsa bilgilendirebileceğimi düşünüyorum.

  3. #3
    Üye
    sagopa66 Avatarı

    Gerçek Adı
    Aşır Can
    Üyelik Tarihi
    08.06-2009
    Son Giriş
    07.06-2016
    Saat
    06:00
    Yaşadığı Yer
    Ankara/Altındağ
    Mesaj
    345
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    İngilterede Arkadaslarım Var onlar istek yapsa. oraya gidebilir miyim acaba? Sağlık raporu isterlerse Alamam. =(

  4. #4
    Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

    Gerçek Adı
    Bülent
    Üyelik Tarihi
    09.01-2003
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:21
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Mesaj
    55.906
    Alınan Beğeniler
    948
    Verilen Beğeniler
    1.237

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Sakatlık ile yurt dışında çıkışın hiç bir ilgisi bulunmuyor.
    Yurt dışında çaılşma izni almak çok çok çok çok çok çok çok çok çok zordur. Ve her ülke konsolosluğu aracılığıyla bu konuları değerlendirir. Burada kim ne derse anlamsız olur...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

  5. #5
    Üye
    cresentdark Avatarı

    Gerçek Adı
    hilal
    Üyelik Tarihi
    26.10-2008
    Son Giriş
    06.06-2016
    Saat
    15:08
    Yaşadığı Yer
    konya
    Mesaj
    70
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    yurtdışına çalışma amaçlı gidebilmek oturanboğanın da dediği gibi çok zordur.arkadaşının kendisine ait bir iş yeri varsa seni ancak o şekilde çalışmak için çağırabilir.örneğin arkadaşının restorantı vardır seni de aşcı olarak gösterir kendi elamanımı türkiyeden almak istiyorum der sonra ahçılık diplomasıyla vs konsolosluk ikna edilmeye çalışılır.orada bir iş yeri sahibi değilse bunu yapamaz.bunun dışında arkadaşın seni turist olarak birkaç haftalığına yada aylığına yanına çağırabilir bu şekilde bir turist daveti olabilir.ama konsolosluğu bu turist davetine ikna etmek daha zordur kolay kolay turist vizesi de vermezler, orada tatil amaçlı gidip gitmediğine emin olmak için türkiyede devamlı bir işinin olup olmadığını, sigortanını olup olmadığına hatta evli olup olmadığına kadar bakar.iyi bir işin ve sigortan varsa senin turist gitmeni kabul edebilir.evli olman şu bakımdan önemlidir;orada yaşayabilmenin en garanti ve kolay yolu oturma vizesi olan biriyle evlilik yapmaktır.özlellikle türkiyede her yıl binlerce insan turist olarak yurtdışına gider orada yabancı uyruklu insanlarla formaliteden evlilik yapar oturma vizesini aldıktan sonrada boşanırlar.bunu engellemek için turist başvurularında ilk takıldıkları nokta türkiyede evli olunup olunmadığıdır ve eğer evliysen konsolosluk ikna olabilir