TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Enes Gntrkn Avatarı

Son Giriş
    30.06-2023
    Saat
    18:31
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    15

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba herkese,
    Son günlerde saç ekimi için araştırmalar yapıyorum ama deneyim kazanmış olanlardan fikir alışverişi yapmak istiyorum.
    Saç ektirenlere sorum şu ekim merkezi seçerken nelere dikkat ettiniz ve süreç nasıl ilerliyor?

Yasaklı Üye
    genie Avatarı

Son Giriş
    26.05-2023
    Saat
    16:23
    Yaşadığı Yer
    Eskişehir
    Alınan Beğeniler
    225
    Verilen Beğeniler
    273

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Aşağıda adresini verdiğim sitede saç ekimi yaptırıp deneyimlerini paylaşan üyeler var. Oradan daha detaylı bilgi edinebilirsin.

Saçımındoktoru

Üye
    egemmm Avatarı

Gerçek Adı
    Osman
    Son Giriş
    28.11-2023
    Saat
    07:58
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    359
    Verilen Beğeniler
    833

@Enes Gntrkn

BEn yaptırdım . Bursada Murat KÜÇÜKTAş . dermatoloji doktoru . Çok ağrılı sancılı bir işlem 3360 kök ektiler 9 saate yakın sürdü . sigara içmiyosan sacların %90-95 i cıkıyor . Ben cok memnunum .. öyle 5000 kok bir kerede ekıyoruz dıyenlere inanmayın max 3500 kok

Üye
    cun0nline Avatarı

Son Giriş
    18.07-2023
    Saat
    15:01
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    28

@Enes Gntrkn

Merhaba,
    Bende saç ektirenlerdenim.Bilindiği gibi saç ekimden kasıt sağlıklı köklerin açık bölgelere transferi olduğu için alınacak kökler ne kadar kalın,ve sağlıklı ise açıklığı kapatma o derece artıyor.Tabi bununla beraber işlemi yapan ekip,sizin vücudunuzun ekime vereceği tepkilerle de bu başarılı ekimin yüzdeleri artıyor.. Ben izmir'de yaptırdım ön bölge tepe ve arkaya kadar nerdeyse tamamını kaybetmiştim saçlarımın ve geri kalanlarda ince telliydi ona rağmen fena olmadı 2 güne böldüler 1.gün önleri 2.gün tepe ve arkaları toplamda 5 bine yakın ekim oldu.1-2 yıl sonrada isteğe bağlı rütuş vardı ben o hakkımı da kullandım sakaldan çene altı dediğimiz yerlerden 1000 e yakın alınıp yapıldı.. Önemli olan köklerin alındığı yerleri çok hırpalamadan dengeli bir alım ve ön çizgi ve ekimde doğallığı kaybetmeme..Çok iyi araştırın ekim yapan yerlerin önceki calışmalarını yerinde gerekirse canlı görmeye calışın..Zor bir süreç ekimden sonraki ilk 2-3 gün hafif,orta düzeyde ağrı olabilir ama sonrasında giderek toparlar..Hayırlı olsun şimdiden

Üye
    Enes Gntrkn Avatarı

Son Giriş
    30.06-2023
    Saat
    18:31
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    15

@cun0nline

Benim sakal bölgesi gür, kalın ve çok sert onlar saça ekiliyor mu? Bir kaç yer buldum biraz tuzlular en iyisi ise yapacak bişey yok.

@cardinals

Yararlı oldu teşekkür ederim.

Üye
    umetinn Avatarı

Gerçek Adı
    Ünal
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    21:28
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    67
    Verilen Beğeniler
    33

Merhaba, 2022 nin Şubat ayında ektirdim 4200 greft ektiler işlem 9 saat sürdü ense bölgesinden alındı ekilen köklerin tamamı, anestezi sırasında bir acı çektim ama güzel bir acıydı gözümden yaş geldi diyebilirim sonrası ve iyileşme sürecinde hiç bir ağrı acı sancı çekmedim günde 1,5 paket sigara kullanan biriyim gayette güzel sonuç aldım beklentimin çok çok üzerindeydi ve hatta şakak bölgeme bile ekim yaptılar İstanbul/Şişli'de bulunan Adem&Havva kliniğini önerebilirim sizlere de
    Not: Garanti belgesi de veriyorlar

Üye
    cun0nline Avatarı

Son Giriş
    18.07-2023
    Saat
    15:01
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    28

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @Enes Gntrkn

evet sakal bölgesi de ekimde kullanılabiliyor bende 3.rutuş dedikleri seansta kullanıldı...Tabi oradaki kıl kökleri saça göre farklılık gösterdiğinden ilk etapta öncelik saçtan almak...