Bir şey soracağım : İnternetten yani e-devlet üzerinden başvurunca engelli raporumuzu sisteme mi yüklememiz gerekecek? engelliler e devletten başvurularını nasıl yapacaklar yani?
Bir şey soracağım : İnternetten yani e-devlet üzerinden başvurunca engelli raporumuzu sisteme mi yüklememiz gerekecek? engelliler e devletten başvurularını nasıl yapacaklar yani?
@teknolojik
Sevinirim adınıza (olursa)
@umetinn
Haklısınız öğrenecek çok şey var. Buna karar verenin siz olmadığınız sürece beyefendi. 🙂 ( konuyu uzatmayalım)
Bu ödeme koşulları herkes içinmi geçerli yoksa engelliler için şartlar farklımı?sadece engelli maaşı yada bakım maaşı alan başka geliri olmayanları düşünürsek!!!
arkadaşlar farklı bir ilde köyünde evi olan mevcut ikamet ettiği ilden başvuru yapabilir mi ?
Engelli konutlarında taksit artışı neye endeksli? Bunu araştırıp iyi hesap edin. Ben daha önce orta sınıf konutlardan almıştım. Aldıktan sonra kira artışlarının memur maaşlarına endeksli olduğunu öğrendim. O dönem şimdiki gibi enflasyon olmamasına rağmen her 6 ayda bir memur maaşlarının artışına oranla taksitler artıyor ve ödeme yapmama rağmen kalan borçta azalma olmuyordu borç bilakis artıyordu. Bir süre sonra mecburen banka kredisiyle borcu kapatıp sabit ödemeli banka kredisiyle devam etmek zorunda kaldım. Şimdi enflasyondan dolayı memur maaşlarına da yüksek oranda zam geliyor. Mesela kaba bir hesapla şöyle söyleyeyim. 1000 tl ödemeniz var memur maaşına %40 zam geldi. Bu ilk zamdan sonra 1400 tl ödeyeceğiniz anlamına gelir. Gerçi şu şartlarda taksit zamları tefe tüfeye göre de belirlense sorun. İyi düşünün bence.
@tsunami_
eviniz varsa başvuramazsınız
@xalid
Dün gece sayın toki başkanımız artış için dediki, memur katsayısı değilde devletimizin aldığı %25 kira artışını onaylarız ,yapar yapmaz onu bilemem
Kurada çıkar isek engelli kimlik kartı yeterli mi raporum sistemde yok ve tarih olarak eski
Raporu sözleşme imzalama esnasında götürmek gerekiyor diye anladım TOKİ'nin sitesinde yazdığı kadarıyla. Yani önce kurayı kazanmaya bakın.
Cok tesekkur ederim. Malesef başka evimiz yok nasip olursa ilk olacak.
85k ya da 65k peşinatiniz yoksa sakın başvuru yapmayın. Banka kredisi çekip hem ev taksiti aylık 3.250tl ve banka kredi taksiti ödemek sizi icraya götürür. Toki evleri hep icradan satılık patlıyor insanlar iyi hesap kitap yapın.