Mesaj geliyor iban no yazıyor oraya yatıracaksın msj geldikten sonra
Mesaj geliyor iban no yazıyor oraya yatıracaksın msj geldikten sonra
@Nurtan hanımefendi doğru bildiğiniz yanlışları acilen düzeltin direkt bakanın ağzından cevap buyurun öğrenin ve insanları yanlış yönlendirmeyin.
https://www.youtube.com/watch?v=SKCZ...MjJGuiZ5XfUvMg
Lütfen! beni etiketleyip emir kipi cümlelerle gönderme yapmayın, siz kendi doğrularınızla yaşayın.![]()
Hala kendi doğrularınız diyorsunuz. "DOĞRU BİRDİR HANIMEFENDİ" insanları yanlış yönlendirmeyin
konuya yorum yapın. hatta gidin toki de çalışın uzman olarak. sizinle muhattaplık seviyem buraya kadar.
waww![]()
Aynen sana katılıyorum Bülent kardeşim, bende bir hevesle acaba dedim ben mi şimdiye kadar yanlış değerlendirme yaptım diye ama proje detaylarını incelediğimde hiçte avantajlı olmadığını gördümdediğin gibi giderayak vatandaşı çarpma başka bir şey değil.
@ysariahmet
20 yıldır her şey o kadar kötü hale geldi ki, yoksul kesimin barınma hakkı tümüyle unutuldu gitti. TOKİ denen kurumun varlık amacı yoksul kesime konut yapmakken, zengin müteahhitlerin bin kat daha zengin olması için kıyakçı konumuna düşürüldü canım kurum! TOKİ'yi yeniden sosyal konut yapar konuma getirmek yaşamsal önemdedir. Şeffaf, sınırları önceden %100 belirlenen, insani yaşam standartlarından taviz vermeyen, toplu ulaşımın ve altyapının önceden planlandığı, düşük katlı, yeşili çok bol sosyal konutlar/MAHALLELER yapılmalı. Ama bu, her şeyi yıkan AKP tarafından yapılamaz... AKP yoksul halkı kentsel dönüşüm diyerek onlarca yıldır yaşadığı mahallelerden atandır, işçinin değil patronun, köylünün değil madencinin, tarımda üretenin değil ithal edenin, yeşilin değil betonun tarafındadır. Hasılı, kulağıma küpedir, bir şeylerin ters gittiğini görüyorsan, dur ve tam ters yöne koş...
Bu projede şöyle bir önemli husus var: %10'luk peşinatı dar gelirli nasıl ödeyecek! Ülkede asgari ücretli zaten dar geliri ile bu pahalılık ile zor geçiniyorken projenin asıl içeriğinde yer alan ''DAR GELİRLİ İÇİN SOSYAL KONUT'' kavramına bu peşinat miktarının ödenecek olması biraz zor gibi duruyor. En azından peşinat alınmayadabilirdi, o da taksitler ile alınabilirdi.
@nostaljik
O da var... Ama bunun gibi o kadar çok belirsizlik/risk var ki. 20 yıl borçlanmak... Aboooov! Tapuyu 20 yılın sonunda almak, aboooov! Aylık ödeme miktarının belirsizce zamlanacak olması, aboooov! Nerelerde, hangi özelliklerde, hangi binada/katta/cephede vs. olacağını bilmeden almak, abooov! Müteahhitlere karşı müstakbel ev sahiplerinin nasıl korunacağının, haklarının belirsizliği, abooov!..
@umetinn
reis bir söz vardır 40 alimi yendimle başlar boşver uğraşma he de geç
@OturanBoğa
sözleşme imzalamadan önce blok kat daire numarası cephe m2 hepsi belli oluyor hatta ona göre asıl net fiyatı belli oluyor ama mma zammı ekonomi bu haldeyken büyük soru işareti gerçekten
@Minik77
reis bir söz vardır 40 alimi yendimle başlar boşver uğraşma he de geç
siz de hemen avukatlığa başlayın o ışığı gördüm sizde cehaleti yenebiliriz.![]()
arkadaşlar ben başvuru yapamıyorum ya neden olmuyor e devlet üzerinden giriyorum sadece tarihler çıkıyor başka birşey yok