TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
Toplam 52 mesajın 46-52 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Yasaklı Üye
    Helsinki Avatarı

Gerçek Adı
    İron
    Son Giriş
    03.07-2019
    Saat
    18:57
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    823
    Verilen Beğeniler
    936

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @golden_heart

ya sen git kendini geliştir biraz sonra gel yorum yap burada emekli olduğunda maaşım neden düşük bağlandı diye gelip burada ağlama yada sözleşmeli personel olup işten çıkartılınca AKP nin sattıklarını bana ben satmış gibi yorum yapma seçimden sonra suriyeler vatandaşlık aldığında burada görüşürüz.

Üye
    Mr.34 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    -
    Alınan Beğeniler
    47
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Onun bunu bilmem Laiklik elden gidiye ah

Üye
    kunta Avatarı

Son Giriş
    14.04-2021
    Saat
    12:22
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    71
    Verilen Beğeniler
    10

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    ne iktidar nede muhalefetin seçim vaadlerinde engellilerden hiç bahsetmemelerinin sebebi bence kamuoyunda engelliler artık hak için mucadele etmiyor talepkar değiller sanki bir doymuşluk var ellerindeki ile yetiniyorlar yeni haklar için mucadele etmiyorlar yada etmekten geri duruyorlar

Yasaklı Üye
    Helsinki Avatarı

Gerçek Adı
    İron
    Son Giriş
    03.07-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    823
    Verilen Beğeniler
    936

Üye
    Prayer Avatarı

Gerçek Adı
    ahmet mustafa
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    hatay
    Alınan Beğeniler
    216
    Verilen Beğeniler
    130

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Türkiye'deki Suriyelilerle Almanyadak Türkler'i aynı kefeye koyanlara şaşırıyorum. Almanyadaki Türkler bugün geçimlerini sağlamak için 2 işte birden mesaili çalışıyorlar ve 70'li yıllardan beri Almanyaya Türkler İŞÇİ olarak gitmiş ve Almanya'yı KALKINDIRMIŞTIR!!

Bana Suriyelilerin Türk Ekonomisine ne kazandırdığını bi açıklasın bu zihniyet, kaldıki reisiniz demedi mi Suriyelilere harcanan para 30 Milyar doları aştı diye!! Bu neyin kafası daha anlamak mümkün değil, emeğe saygı kardeşim adamların herşeyi TR'de beleş..Sağlık beleş, devletten yardımlar beleş daha ne olsun, yurt dışındaki gurbetçilerin emeğine saygı duyun biraz.

Üye
    yusufyüreklim Avatarı

Gerçek Adı
    Yusuf
    Son Giriş
    11.06-2019
    Saat
    14:22
    Yaşadığı Yer
    AYDIN
    Alınan Beğeniler
    40
    Verilen Beğeniler
    12

Arkadaş nw güzel söylemiş ekpss sayesinde atandim diye kardesim lisans mezunuyum 80 küsur puan aldim ama atanamayabilirim peki neden sizin savunduğunuz o akp nin verdiği 2500 kadro yüzünden.

Gecmiste 6 -7 bin alim yapti ilk alimlarda simdi niye bu kadar az 89000 bin engelli sinava girdi onlarin suçu ne bizim sucumuz ne geçen sinavda 67 ile 68 ile atananlar oldu ben 80 ile atanamayacagim belkide. Niye birseyler yapilmiyor kadro sayisi az kaldi deniliyor kardesim ne olacak o zaman bundan sonra ekpss sinavi diye bir sinav yapmamasi lazim çünkü verilecek bir kadro yok. Biraz düşünen bunlari anlar geçmişte yapilan gecmiste kalmis gelecek icin ne yapiliyor buna bakmak lazim.

Yasi gelenleri emekli yap kardesim burda 20 li 30 lu yaslarda engelli atanma beklerken adamlar 60 yasinda hala calisiyorlar birde bu pencereden bakin bi hayat nasil gözüküyor akp yi savunan arkadaslar empati yapin bakalim sinava 89000 bin kisinin yerine kendinizi koyarak

Yasaklı Üye
    Helsinki Avatarı

Gerçek Adı
    İron
    Son Giriş
    03.07-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    823
    Verilen Beğeniler
    936

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @yusufyüreklim

iyi güzelde sen memur olsan emekliliğin gelse şu dönemde emekli olur musun ? asla olmazsın bağlayacakları maaş 1000tl ortalama ama çalışırken 3500tl alan memur var sen lisan mezunu akıllı bir adamsın memur olsaydın sende emekli olmazdın burada sorun maaş bağlama oranlarının akp tarafından düşürülmesi zaten emekli olanların haline bir bak 680tl ile 1200tl arası sürünüyorlar keşke emekli olmasaydım diyen çok yani zaten memurluk sistemi değişecek kardeş sözleşmeli personel kapsamına geçince ben bunları göreceğim hepsi akp ye oy veren ellerim kırılsaydı diyecekler ama iş işten geçecek. akp seçilirse 2019 da burada tekrar görüşürüz bu dediklerim olacak.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234