@hilal72 öyle bişey yok başınıza geldiyse sakın ödemeyin dask kiracıyı değil ev sahibini bağlar
@hilal72 öyle bişey yok başınıza geldiyse sakın ödemeyin dask kiracıyı değil ev sahibini bağlar
Dask ev sahibine aittir tapu ile acenteden yapilir yani sizi baglamaz ev sahibine aittir benim ev sahibim her yil kendi yaptiriyor eger siz yaptirdiysaniz kira.dan dusurlur
@hilal72
Kirada iseniz ve ev sahibiniz bu şekilde bir uyanıklık yoluna gidiyorsa kesinlikle kabul etmeyin ve eğer ödettiyse ilk kiradan düşün.
Dask, bir doğal afet sonucu evde oluşacak hasarı ya da tamamen kullanılamayacak olursa evin değerini ev sahibine ödemeyi taahhüt eden bir sigorta türüdür, kiracıyla en ufak bir ilgisi yoktur.
Benim de kirada dairem var, doğalgaz gibi aboneliklerde dask mecbur tutuluyormuş, ben dairemin olduğu İstanbul'da oturmadığım halde orada oturan kardeşim aracılığıyla daskı yaptırıp verdim kiracıya abone olabilmesi için.
kiracıyla alakası yok..
bende ev sahibiyim ve kendi sask sigortamı kendim ödüyorum bu konuyu açtımki gördüğüm kadarı ile elekrik ve su açtırırken dask sigortası artık isteniyor ve bir çok kiracının bu sigortayı kendilerinin yaptırdıkalrını gördğğüm için bu konuyu açtım