TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Ay2015 Avatarı

Son Giriş
    19.02-2016
    Saat
    06:55
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Benim bebeğim doğuştan kalp hastası olarak dünyaya geldi 7günlükken açık kalp ameliyatı geçirdi incelemelerime göre raporu alsam derecesi %80lerde.sormak istediğim hangi yardımlardan faydalanabilirm.bebeğim şu an 10aylık ve hastane ilaç ememediği için mama masrafımız bizi zorluyor.bakım maaşı alabilirmiyim.bana yardımcı olun lütfen.

Forum Moderatörü
    BuTcHeR Avatarı

Gerçek Adı
    Eyüp
    Son Giriş
    12.12-2022
    Saat
    11:45
    Yaşadığı Yer
    Klikya
    Alınan Beğeniler
    130
    Verilen Beğeniler
    0

Alacağınız rapor %50 ve üzeri olup,ağır engelli ibaresi olursa ve hanedeki kişi başı gelir 784 lirayı geçmiyorsa
    bakım aylığı alabilirsiniz.

Üye
    Ay2015 Avatarı

Son Giriş
    19.02-2016
    Saat
    06:55
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Verdiğiniz cevap için teşekkürler. Ben bugün raporu aldım engel oranımız ağır engel %100verdi kurul..bakım maaşı için forum aldım yanlız mal beyanı istiyor üzerimdeki arsa problem olurmu maaş bağlanmayabilir mi?

Üye
    456 Avatarı

Gerçek Adı
    felan filan :)
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Uzaydaaaa :)))
    Alınan Beğeniler
    1.308
    Verilen Beğeniler
    1.051

@Ay2015 Çok geçmiş olsun. rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Ayrıca bildiğim kadar tabi tam emin olmamakla birlikte evde bakım parasını alabilmek için size gelir getiren şeyler baz alınır. arsa size bir gelir getirmediği için problem olacağını düşünmüyorum. tabi tam bi bilgim yok, konuya vakıf olan arkadaşlar size daha net bir cevap vereceklerdir mutlaka...

Üye
    Kalem Avatarı

Son Giriş
    10.02-2023
    Saat
    00:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.045
    Verilen Beğeniler
    245

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @Ay2015
    arsa gelir getirmiyorsa sorun olmaz. ama bahsettiğiniz arsa bir tarla,bağ vs ise bu durumda geliri dikkate alınır. hanede kişi başına düşen aylık gelir 784,97 TL altındaysa geliriniz uygundur. fakat gelirin uygun olması ve ağır özürlü raporun olması evde bakım aylıgının baglanmasına yetmez. çocugunuzun bakıma muhtaç kabul edilmesi gerekir. başvurunuzdan sonra hanenize bakım hizmetleri değerlendirme heyeti gelip incelemede bulunacaktır. çocugunuzun bakıma muhtaç oldugu yönünde karar verirse ve geliriniz de uygunsa evde bakım aylıgı baglanacaktır. aksi takdirde mümkün değil.

ayrıca bkz:http://www.engelliler.biz/forum/dige...e-rehberi.html