TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 14 mesajın 1-14 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    poseidon1995 Avatarı

Son Giriş
    28.08-2023
    Saat
    21:33
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar merhaba kas hastasıyım ve solunum yetmezliğim var ve oksijen cihazı, bipap cihazı kullanıyorum son 1 yıldır her gece 10-15 kez elektrik kesiliyor ve 1-2 saat gelmiyor gece 2 ile 6 arasında oluyor karanlıkta tek başıma oturuyor ve gelmesini bekliyorum.Güç kaynağım var 2 dk dayanmıyor.Artık bıktım sgk nın veya elektrik dağıtım şirketinin bu konuda bir yaptırımı var mı ? Solunum sıkıntısı olan var mı ? Başka bana yardımcı olun.Bimere yazdım valiliğe yazdım belediyeye yazdım ama boşa zaman kaybı.Kesinlikle kasıtlı yapılıyor her gece her gece arıza olmaz.Elektrik kesiliyor Allah'tan kalkıyorum yoksa uykuda ölürüm direk.Kesiliyor kalkıyorum geliyor yatıyorum yine kesiliyor kalkıyorum yani 10-15 defa oluyor gelmiyor sinirdende geberiyorum sanırım illa birinin ağzını burnunu kırmak gerekiyor kaba kuvvet gerekiyor.Hukuki olarak veyahutta devletin bu konuda bir yaptırımı olabilir mi ? Varsa Bilgilendirirseniz sevinirim.

Üye
    Kalabali Avatarı

Son Giriş
    09.05-2016
    Saat
    01:29
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU'na bir tane dilekçe gönder. PTT şubesinden fax çekebilirsin. 3.10 TL alacaklardır. Elektrik kesintisinin ne sıklıkla yaşandığını, nelere sebep olduğunu, hergün arayıp durumu bildirmene rağmen herhangi bir çözüm getiremediklerini/ getirmediklerini dilekçende belirt. Dilekçende ad, soyad, adres ve telefon bilgisi de vermeyi unutma.

Üye
    poseidon1995 Avatarı

Son Giriş
    28.08-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Ne kaybım olacak ki tamam denerim teşekkürler bilgiler için.

Üye
    -GEBZELİ- Avatarı

Gerçek Adı
    gebzeli
    Son Giriş
    12.07-2023
    Saat
    02:03
    Yaşadığı Yer
    kocaeli
    Alınan Beğeniler
    49
    Verilen Beğeniler
    41

gecmiş olsun nacizane birşey onereyim kendim kesintisiz güc kaynagıma uyguladım 6.7 senedir kulanırım pc imde ve diger cihazlarımda baglı. aküllerini dışardan takmak süretiylen kesintisiz gç kaynagı iki saat calışır vaziyetde bende aküleeri 12volt 28 anper 2 adet bagladım net iki sat gidiyor boyle yaptırtabilirseniz umarım işinize yarar ...

Üye
    poseidon1995 Avatarı

Son Giriş
    28.08-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Akülerini bende değiştirmeyi düşünüyorum zaten 12v 12ah kendisininki onların daha büyük amper saat olanını alsam bir sorun olur mu diye düşünüyorum açıkcası bu iyi oldu olmazsa otomobil aküsü takayım 70 amper falan olanları var daha iyi olabilir.

Üye
    Engelsizbiz Avatarı

Gerçek Adı
    Mehmet ÖNDER
    Son Giriş
    31.03-2023
    Saat
    01:05
    Alınan Beğeniler
    82
    Verilen Beğeniler
    39

Bence evinize jeneratör alabilirsiniz geçici olarak elektirik kesilince devreye girer ayni hastane gibi imkanınız varsa mutlaka alın yoksa kaymakamlık valilik gibi yerlere bu talebi iletin en azından sizi Sosyal Yardımlaşmaya sevk ederler onlarda yardım eder herhalde jeneratör olayına yani inşallah...

Şurda 1100 TL ye var bir tane;

Aksa Jeneratör Aap 1000i Benzinli 1 Kva Sessiz Çanta Tipi 547 - n11.com

Üye
    poseidon1995 Avatarı

Son Giriş
    28.08-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Araştırdım otomatik olanlar çok pahalı imkanımız var ama 3 yıldır cihaz kullanıyorum bu olay son 1 yıldır oluyor belki çaresi olur diye bekliyorum yoksa mecbur almak zorundayım

Üye
    Engelsizbiz Avatarı

Gerçek Adı
    Mehmet ÖNDER
    Son Giriş
    31.03-2023
    Saat
    01:05
    Alınan Beğeniler
    82
    Verilen Beğeniler
    39

olmazsa sanayiden bir usta filan basit jeneratörü otomatik hale çevirsin var yetenekli insanlar ailenizden sağlıklı bireyler araştırsın sanayide yapan çıkar sıradan jeneratörü otomatiğe çeviren düzenek yaparlar bence... Sonuçta sağlığınız için bence her yol denenmeli.

Üye
    poseidon1995 Avatarı

Son Giriş
    28.08-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Evet tabiki olabilir çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için göğüs hastalıkları doktorumlada görüşeyim belki sgk nın bir yaptırımı olabilir.Bu arada konuyu yanlış kategoriye açmışım sanırım kusura bakmayın

Üye
    isogulcakli Avatarı

Gerçek Adı
    İlker
    Son Giriş
    04.12-2023
    Saat
    18:43
    Yaşadığı Yer
    tekirdag
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    2

Guc kaynaginin daha uzun süre dayananlari var.olmazsa jeneratör kesin cozum.

Forum Moderatörü
    Life Avatarı

Son Giriş
    05.12-2023
    Saat
    23:06
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    398
    Verilen Beğeniler
    449

Elektrik Kesintilerine Tazminat Hakkı

Elektrik kesintisinde ?tazminat? ödenecek - Milliyet Haber

Geçmiş olsun arkadaşım, Linklerdeki haberlerde de göreceğiniz üzere tazminat hakkınız var, ilgili yerlere başvurarak elektrik dağıtım şirketinizi tazminat ödemeye mahkum edebilirsiniz. Ayrıca sorunu e-devlet üzerinden Cumhurbaşkanlığına cimere de yazabilirsiniz.

Akünüzü değiştirmeniz ilk yapmanız gereken şeydir 12 volt 12 amper ise akünüz 12 volt 60 ya da 80 amperlik bir akü de bağlayabilirsiniz sorun olmaz.

Üye
    -GEBZELİ- Avatarı

Gerçek Adı
    gebzeli
    Son Giriş
    12.07-2023
    Saat
    02:03
    Yaşadığı Yer
    kocaeli
    Alınan Beğeniler
    49
    Verilen Beğeniler
    41

kuruyada jel akü baglayın tavsiyem sulu baglamayın saglıgınıza zararlı olmasın arkadaşlar ...

Üye
    KAYAKÖY Avatarı

Gerçek Adı
    mahir arslan
    Son Giriş
    04.05-2020
    Saat
    17:06
    Yaşadığı Yer
    KÜTAHYA
    Alınan Beğeniler
    8
    Verilen Beğeniler
    0

geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz ben köyde yaşıyorum bir arkadaşım var yaz döneminde köy dışında besicilik yapar kaliteli bir marka 12 voltu 220 volta çeviren bir alet aldı 12 volt 70 amper kuru tip aküyü şarz etmeden sürekli kullanım ile aydınlatma ve küçük bir tv için 8 ila 11 saat arası kullanıyor yer kaplama bir adet akü araç teybi büyüklüğünde bir cihaz sizde ilave olarak akü şarz cihazı alıp doldurup kullanabilirsiniz aynı sistemi kullanmak isterseniz arkadaşımla konuşup bilgi aktarabilirim

Üye
    poseidon1995 Avatarı

Son Giriş
    28.08-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @KAYAKÖY

Biliyorum o cihazları evet ama elimdeki ürünleri kullansam daha iyi olur fazlada masraf etmek istemiyorum.

@Life

Teşekkürler böyle bir bilgi çok işime yarayacaktır.

Başlığın Etiketleri