TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 29 mesajın 16-29 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    hakanoncul Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan Öncül
    Son Giriş
    23.05-2017
    Saat
    11:03
    Yaşadığı Yer
    balıkesir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Nerede okudum hatırlamıyorum ama kayıp kaçak bedeli iptal olunca dağıtım bedeline ciddi bir artış yapıldı deniyordu.Oran olarak %250 ve buda faturaya 30-40TL arası bir yansıması olacak diye aklımda kaldı.

Üye
    sukut Avatarı

Gerçek Adı
    murat
    Son Giriş
    23.10-2023
    Saat
    18:54
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    8

almadan vermek Allaha mahsustur maaşlara çok aşırı yüksek oranda zam geldi bi yerden karşılayacaklar verdiklerini. iyi ödemeler herkese. itiraz felanda hikaye çıkmaz bişey kayıp kaçağa yıllarca itiraz edildide ne oldu aldıkları paranın adı değişir kendi baki kalır

Üye
    marto1 Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    11:24
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    219
    Verilen Beğeniler
    510

@hakanoncul

haberlerde ve sosyal medyada çok yayınlandı bende duydum

Üye
    toprak1453 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    26
    Verilen Beğeniler
    1

Dağıtım bedeli artmadı, Kayıp kaçak ve diğer kesintileri dağıtım bedeli içinde göstererek gönderiyorlar. Ancak elektrik faturası bana da fazla geldi. 70 tl'yi hiç geçmiyordu bu ay 87 tl geldi. Ödetiyorlar ve bunun önüne geçebilecek gücümüz yok. Bu arada, kaçak elektrik kullanan haramzadelere sesleniyorum; ahirette anırta anırta milletin cebinden çaldığınız paraları hak olarak geri ödetirler size. Çalın yakın, ısının, keyfini sürün kaçak elektriğin. PKK'lının biri de, bizim suyumuza baraj yaptınız elektrik üretiyorsunuz. Bana ait sudan çıkarılan elektriğe kerizmiyim ben para vericem diyor. Adam o bölgeyi bölüp çoktan sahiplenmiş, benim diyor. Ermeni artığı. İşte böyle döl artıklarının yüzünden de ayrıca biz fazla elektrik ödüyoruz.

Üye
    YILMAZ35 Avatarı

Gerçek Adı
    Yılmaz
    Son Giriş
    07.12-2016
    Saat
    17:16
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bizede 170 TL elektrik,85 TL su gelmis.Milletin can damarı olan elektriği giderde özelleştirirsen olacağı bu.

Üye
    GRAHAM BELL Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    2.612
    Verilen Beğeniler
    3.639

ulkenin yarisinin oyu ile secilen bi iktidar varken bi elektrik paracigindan nie sikayet edersiniz
    yaktiginiz elektrigin, dogalgazin, doktugunuz suyun, konustugunuz telefon paralarinin yaridan cogu vergi
    ulkede bu kadar keriz varken herkese mustehak. kriz pahalilik degil kerizler utansin dicem ama baktim kimse biz kime oy verdik demiyor
    maaslara on kurus zam yapildi diye 20 kurus pahalilik olan ulkemdaha zamli maas bilem alinmadi. ekmekle doyalim o bie o kadar zam olduallah kaccak sarayda sefa suren zati, makam araclarina dunya para odeyen bakanliklari mustehak olduguyla odullendirsin.

Üye
    MeçhulAdam Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ABD - Türkiye
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

@shukufe şöyle bir laf vardır; Dünyada salak ve kerizler olduğu sürece akıllılar aç kalmaz diye.İşte bizim ülkemiz de aynı bu durumu yaşıyor.Şuan Atatürk mezarından çıkıp gelse bizim millet gider gene aynı iktidarı seçer adım gibi eminim.Ve şaşırmam da hiç.Gerisini siz düşünün...

Üye
    hakanoncul Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan Öncül
    Son Giriş
    23.05-2017
    Saat
    11:03
    Yaşadığı Yer
    balıkesir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Arkadaş kime ne anlatacan ki ,adam biz resmen kekleniyoruz diyorum bana merak etme hedef 2023 daha vezir parmağı ikram edecez diyor.Gelde buna laf anlat sanki hepsini ben yiyecem ona bir şey kalmayacak.Bana ikram edilen sana da ikram edilmiş oluyor adam bunu anlamıyor

Üye
    MeçhulAdam Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ABD - Türkiye
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

@hakanoncul anlamazlar hocam anlamazlar.Onların kendilerine göre bildiği,inandığı doğrular var onlar hariç geri her şey onlara göre yalandan ibaret.Bayan polisin birisiyle tartıştım bu yüzden.Gelmiş bana rüşvetçi polisleri savunuyor utanmadan.Yine herifin birine anlattım 2 saat.Dilim damağım kurudu 2-2 buçuk litre su içtim ama halen adamda tık yok.Dedim bırak ne hali varsa görsün başlarım senle mi uğraşayım.Beyin denilen organ olmayınca ne desen boş anlatsan da anlamıyorlar.İstersen 365 gün 7/24 anlat gene tık olmaz.2 saat aralıksız anlatmak nedir arkadaş ben daha ne yapayım bu adama affedersiniz oldu olacak domalalım tövbe estağfurullah.Türkiye cennet gibi ülke ama işte yönetimi sıkıntılı bazı insanları sıkıntılı.Doya doya yaşayamıyoruz güzelim ülkemde.Hep dert hep sorun.Ne yapsak olmuyor.

Üye
    faruk34 Avatarı

Son Giriş
    24.09-2023
    Saat
    17:02
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    70
    Verilen Beğeniler
    20

Elektrikte dağıtım bedeli kilovatsaatınde %250 artış oldu, 4 kuruştan 10 kuruşa cıktı.eski faturalara bakıp farkı görebilirsiniz.

Üye
    Superparka Avatarı

Son Giriş
    12.05-2023
    Saat
    15:59
    Yaşadığı Yer
    Balıkesir
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    2

Aynı haberi demin bende gördüm sitelerde birde işgüzarlar yalanlamışlar gizli zam yok diye birde 2 aylık faturaymış diyorlar hem Ocak hem Aralık ayının bedelleri tahsil edilmiş bizden birşeyler yapmamız şart yoksa kendimize harcamaya birşey kalmayacak aldığımız aylıklardan

Üye
    MeçhulAdam Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ABD - Türkiye
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Yakında millet mum ışığında oturursa şaşmayın.Bu gidişle biz bırakın ilerleyip avrupa birliğine girmeyi ta milaktan önceye kadar taş devrine falan geri döneceğiz vaziyet.

Üye
    Superparka Avatarı

Son Giriş
    12.05-2023
    Saat
    15:59
    Yaşadığı Yer
    Balıkesir
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    2

Maalesef birşeyler yapılması lazım

Üye
    GRAHAM BELL Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    2.612
    Verilen Beğeniler
    3.639

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    herseyler ozellestirildi, yandaslara satildi.devlete para getirecek bi maaslilari yolmak kaldi.az olur bii suru arabi besleme var
    devlet ahvali pahali makam araclariyla ozel ucaklarla gezerken bunlara para lAZIM.
    BITEK KACAK SARAYIN HARCADIGI ELEKTRIKLE NERDEYSE BI SEHIR HALKI IHYA OLUR.
    gecti borun pazari sur esegini nigdeyeeeee. bunada alisilir

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12