TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 19 mesajın 16-19 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    katrancalı Avatarı

Gerçek Adı
    Ata
    Son Giriş
    12.06-2021
    Saat
    06:23
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    31
    Verilen Beğeniler
    98

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @serseca

hayır, hiç te zor değil...
    şimdi, koltukların paralelindeki merdiven basamaklarını uzun bir rampa eğimi haline getirmeleri yeterli... elbette sadece o ara yol kısmı rampa eğimi olacak, koltuk sıraları yine basamak şeklindeki platformda bulunacak...

bunu yapmak çok kolay, ama ne yazık ki bizim engellilerimiz evden çıkmıyor/çıkamıyor, çünkü engelli sinemaya gelinceye kadar pek çok erişim sorunuyla karşılaşıyor...

sinema işletmecileri de kırk yılda bir gelecek engelli için kendini zorlamıyor, işletmeci de seninle aynı şeyi düşünüyor "yaw nasılsa 4-5 ay sonra dvd'si çıkacak, alsın izlesin işte evinde," diyor

Üye
    serseca Avatarı

Gerçek Adı
    Çagrı
    Son Giriş
    04.04-2016
    Saat
    19:24
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Oöyle düşündüğü için engelli müşterisi olmuyor bende böyle düşündüğüm için sinemanın tadını alamıyorum malesef sinema işletmecilerini bimere şikayet etsek değişiklik olurmu ki. ?

Üye
    katrancalı Avatarı

Gerçek Adı
    Ata
    Son Giriş
    12.06-2021
    Saat
    06:23
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    31
    Verilen Beğeniler
    98

valla o kısmı bilemeyeceğim...
    aslında doğrusu her türlü kültür, sanat ve sosyal etkinlik mekanı engelli erişimine sahip olması gerekir, bu insan hakları meselesi...sadece sinema değil, tiyatro, opera-bale, müzeler, spor salonları her türlü sosyal mekan... hatta barlarda bile engelli erişimi olması gerekir, engelliler de arkadaşlarıyla, eşiyle dostuyla iki kadeh içebilmeli

neyse, bu başlıkta yaptığımız sinema sohbeti beni etkilemiş olacak ki, bugün gidip capacity'de "the martian (marslı)"yı seyrettim uzaylı filan bayaa güzel filmdi, üç boyutluydu... umarım sen de yukarıda arkadaşların önerdiği sinemalara gidebilirsin ve marslı'yı izleyebilirsin

Üye
    serseca Avatarı

Gerçek Adı
    Çagrı
    Son Giriş
    04.04-2016
    Saat
    19:24
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    bu konuyla ilgili bimere mail attım şikayet de bulundum bana yakın bi avm den inşallah bişeyler yapılır hatta bi maili görmezler diye arkadaşlarımı da harekete geçirdim onlara da mail attırdım bi ümit işte sizde mail atın arkadaşlar işletmeciler anlasınlar bizim değerimizi ve neler yapabileceklerimizi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12