Hic bi vaadi olmasada oyumuzun rengi belli.
En azindan vatan topragi terk etmezler.
- Sosyal hizmet ve yardımlarda hak arama imkanı getirilecek. Muhtaç aileleri harcama kartı 'hilal kart' imkanı sağlanacak.
- Aylık 200 kilovat saatin altında elektrik tüketen vatandaşlarımaza yüzde 70 indirim sağlayacağız.
- 65 yaş aylığı 360 liraya yükseltilecek. Belli nüfusun üzerindeki yerlerde yaşlı bakım evi yapılacak. Engelli kardeşlerimize işe yerleştirmede öncelik sağlanacak. Bu kardeşlerimizin tıbbı rehabilitasyon imkanını yükselteceğiz. Engelli aylığını 400 liraya çıkarcağız.
Konu kaderimsee çekerim.. tarafından değiştirilmiştir (03.05-2015 Saat 16:31 ). Gerekçe: ..
Hic bi vaadi olmasada oyumuzun rengi belli.
En azindan vatan topragi terk etmezler.
Vaatlerine bakın bunlardan hangisi yapılamayacak bol keseden atılan vaatler. Asıl iktidara sorarlar o kadar sene iktidarda ve tek başına güçlü bir hukumettin. Şimdiye kadar yapmadiklarini şimdiden sonra mı yapacaksın. Hele ki üzerinde bu kadar şaibe varken.
Kaynak arayana Kaynak Sıraladı Bilge Lider. Açıkça dile getirdi bu birinci aşama ikinci seçimde Türkiye Gözde Ülke olacak aslında yaptığı çok basit. Vaat bekleyen hazır yiyen millet değil Vatanı için Ailesi için Çabalayan Toprağını Eken Kendi Kendine Yeten Birbirini Seven Bir MİLLET . Bu beyannameden sonra kesinlikle bu sefer Şans Üç Hilalin.
yaşı gençler belki bilmezde ben 39 yaşındayım hepsini gördüm bu hükümetten önce engelliye değer yoktu dilenci gözüyle bakılıyordu ve dileniyorlardı da yapıcak bişeyleri yoktu.
Sandıktan 1. Parti DSP mhp ise 2. Parti olarak çıkmıştır. Kayıtları aç bir bak ezbere konuşma. Sağlıkta osman durmuş adımlar atmıştır hatta o dönemde kendi burokratina hastanede olmayan makinaları bakanlıktan istemediği için fırça atıp 1 hafta içinde de makinalari yollamistir. O donemle ilgili başka konu idam yasasidir ve konuda "terör suçları hariç" ibaresiyle meclis kaldirmistir ve evet oyu verenlere baktığınızda akp nin kurucuları da vardır ve terör suclularindan idam 2004 yılında kalkmıştır. Meclis tutanaklarina bir göz atın ezbere konusmayin. Bir esnaf provokasyon için yazarkasa attı suan yazarkasa dahi atacak küçük esnaf kalmadı. her gün birileri ya intihar ediyor yada kendini yakıyor.
CHP’nin engelliler için vaatleri arasında ilk sırayı, muhtaç engellilere yoksulluk durumu aranmadan bakım hizmeti verilmesi alıyor. Parti, Aile Sigortası Programı kapsamındaki engellilere, yüzde 40 engellilik düzeyi için 400, yüzde 60 engellilik düzeyi için de 600 lira “yaşam aylığı” bağlamayı taahhüt ediyor.
Engelli bakım aylığı alarak yakınlarına evde bakım hizmeti verenler ise sigortalı yapılacak, özel beslenme ihtiyacı olan engellilerin beslenmeleri ise ücretsiz karşılanacak.
Kamuda ve özel sektörde engelliler için boş kadroları doldurma sözü veren CHP, 50 bin engelli istihdam edileceğini açıkladı.
MHP ve CHP'nin vaatlerini engelliler ve aileleri iyi düşünmeliler
benim oyum MHP YE Neden biliyormusu nuz yakında yaşayacak bir vatanımız olsun diye bayrağımız dalgalansın diye Atatürk unutulmasın Şehitler için hırsızlıklar bitsin diye
cocuk katilini asmayan biri ne ne kadar guven vere bilir
@hakanaca
,o dönemde Mhp iktidar da ve tek başına değildi şu an Akp tekbaşına ve idam edecek milllet vekili sayısına sahip gerci bunlar bebek katilinden feyz alıyorlar değil mi
Verilen vaatler size ne kadar samimi gelir bilmem ama su an ki mevcut hukumetten daha samimi geliyor bana.konuşulanları okudum da bos tenekelerden cok ses cikiyor. Bu kutlu dava da bir nefer olarak bu vaatler icin benim kapim belli kararsiz kalanlarda bi arastirin derim ben. 3 mayisin önemini bilenlere selam olsun....
hakim leri içeri atan bu hükümet savcı yı vurduran bu hükümet askeri polisi içeri atan bu hükümet dün gülen ni vatana çağıran bu hükmet bu gün hain ilan edn gene bu hükümet apo piciyle görüşende bu hükümet en önemlisi işçiyi emekliyi aç bırakanda bu hükümet aslında her şey çökmüş yanmış ta duman çıkmıyor duman bir çıkarsa dumanda boğulcaz haberiniz yok ülkede zengin iyice zengin fakir banka borçuyla yaşıyor devlet beye milliyetçiyse çeker gider diyen arkadaş tayyibe başkanlık verince sıra kırallığa mı gelecek
gözler kör kulaklar sağır
@baharrrr
Senin dediğin gibi millet in ağzına bir parmak bal sürüp gözünü kür kulağını sağır ediyorlar bizim bu coğrafya da yaşaşan millet olarak uyanmamız lazım