@Tuna tuna
Elbette yaparım kaynakları da verebilirim yeter ki sorulsun benim amacım toplumu bilgilendirmek zaten madde madde yazmamın nedenlerinden biri de buydu ama burada bir ki madde ile yetinmek yerine etraflıca konuşmak daha makbule geçer daha aydınatıcı olur sadece şu kadarını söylemek le yetineyim. MHP bu gün TOPLUMSAL MUTABAKAT OLUŞURSA ÖCALANIN AFFEDİLMESİNE EVET DİYEBİLRİM diyebilen bir kişi yi MİLLETVEKİLİ aday ı olarak göstermiştir. İşin daha vahim yanı, Şu anda MHP den milletvekili adayı olan 20 ye yakın isim okyanusötesinden talimat verilmek suretiyle listelere sokulmuştur.
EYY BEYİNSİZ ARKADŞAIM ŞAHSIMA ve BİR TOPLUM a hakaret edebilecek küçülebildiğin için bu cevabı vermek mecburiyetinde hissettim kendimi. BİR KERE BEN HAYATIM BOYUNCA 2 LİRALIK DÖNER EKMEK le öğle yemeği yemedim kaldı ki 2 tl ye döner ekmek te alınmaz cehaletin doruk noktasında dolaştığın için midir bilemiyorum ama ŞECAAT ARZ EDERKEN ŞİRKATİ ni söylediğinin farkında değilsin belli ki. Ama bu tip lerde normaldir. Tıp ta buna PATOLOJİK vaka deniyor
HAYDAR BAŞ dedi bunu arkadaşım DOĞALGAZI BEDAVA DAĞITACAK mış ben de duydum